enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,7220
EURO
35,4496
ALTIN
2.482,29
BIST
10.864,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
32°C
İstanbul
32°C
Açık
Salı Parçalı Bulutlu
32°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
32°C
Perşembe Az Bulutlu
32°C
Cuma Az Bulutlu
32°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Dünyayı gezen adam, önceki sabah kalkıp sol bacağına baktığında sadece kemiğinin kaldığını gördü

İngiltere’nin Hull kentinde yaşayan ve dünyayı gezmek için evinden yola çıkan Alan Stephenson adlı adamın başına gelenler büyük yanı uyandırdı …

Dünyayı gezen adam, önceki sabah kalkıp sol bacağına baktığında sadece kemiğinin kaldığını gördü
21.11.2022
42
A+
A-

İngiltere’nin Hull kentinde yaşayan ve dünyayı gezmek için evinden yola çıkan Alan Stephenson adlı adamın başına gelenler büyük yanı uyandırdı. Tayland’da olduğu sırada henüz ne olduğu tam bilinmeyen bir hayvan tarafından ısırılan Stephenson, iddiaya göre et yiyen virüse yakalandı ancak ilk başta bu durumu fark etmedi.

SABAH KALKTIĞINDA DEHŞETİ YAŞADI

Sabah kalkıp sol ayağına baktığında ise büyük bir korku yaşadı. Çünkü talihsiz adamın sol bacağı sadece kemikten ibaret kalmıştı. Derisi ve kasları ise neredeyse yok denecek seviyeydi.

DOKTORLAR AYAĞINI KESMEK ZORUNDA

Talihsiz adamın son durumuna ilişkin bilgiyi ise oğlu verdi. 44 yaşındaki Kristian Stephenson, babasının bacağını görünce umutsuzluğa kapıldıklarını ve tek çarenin bacağın kesilmesi olduğunu dile getirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.