enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
28°C
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Çok Bulutlu
16°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Gönül Dağı’nda yarım saat gözüken Mahmut Tuncer’in alacağı fiyat dudak uçuklattı!

Sevilen dizi Gönül Dağı dizisin de Kenan ve Elif’in nişan merasimi için yarım saat televizyon ekranlarında gözükecek olan Mahut Tuncer’in …

Gönül Dağı’nda yarım saat gözüken Mahmut Tuncer’in alacağı fiyat dudak uçuklattı!
20.11.2022
54
A+
A-

Sevilen dizi Gönül Dağı dizisin de Kenan ve Elif’in nişan merasimi için yarım saat televizyon ekranlarında gözükecek olan Mahut Tuncer’in alacağı fiyat duyanların dudağını uçuklattı.

Gönül Dağı 77. bölüm ile ekranlar karşısına geldi. Sevenlerin merakla beklendiği nişan törenine ise Mahmut Tuncer katıldı. Sevilen şarkıcı, sadece 1 bölüm olarak sevenleri ile dizide buluştu. Şarkıları ve espirileri ile herkesi ekran başına kilitlemeyi başaran Mahmut Tuncer, kısa süreli konuk olduğu dizide aldığı ücret ise herkes tarafından şokla karşılandı.

gönül dağı77. bölüme mahmut tuncer konuk oldu.

ALACAĞI FİYAT GÜNDEM OLDU

Kişiliği ve şarkılarıyla rağbet gören ünlü şarkıcı, Türkiye’nin ilgiyle izlediği Gönül Dağı dizisinde sadece bir bölüm gözükeceği gündeme gelmiş yayınlanacağı bölüm merakla beklenmişti. Dizi de rol alan Tuncer’in ne kadar fiyat alacağı ise merak konusu oldu. Şarkıları ile hem ekran başındakileri hem de Gedelli Kasabasını coşturacak olan mahut Tuncer’in yarım saat kaldığı diziden ortalama 20 bin lira aldığı iddia ediliyor.

mahmut tuncer

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Sokak ortasında şınav! Birdenbire

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.