enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C

Şaşırtan Ersin Destanoğlu gerçeği! Borussia Dortmund…

Beşiktaş’ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu için sezonun sona ermesinin ardından birçok Avrupa ekibi, Beşiktaş’a ilgi kağıdı göndermişti. Ancak …

Şaşırtan Ersin Destanoğlu gerçeği! Borussia Dortmund…
18.11.2022
57
A+
A-

Beşiktaş’ın genç kalecisi Ersin Destanoğlu için sezonun sona ermesinin ardından birçok Avrupa ekibi, Beşiktaş’a ilgi kağıdı göndermişti. Ancak Siyah-Beyazlıların maddi talebi karşılanmayınca transfer askıya alınmıştı. Ersin ise Avrupa hayali gerçekleşmeyince yeni sezona moralsiz girmiş ve performansı düşmüştü.

Özel hayatına kadar araştırdılar

Alman devi Borussia Dortmund ikinci kaleci transferi için üç aday belirlemişti. Bu isimlerden biri de Ersin Destanoğlu’ydu. Sarı-Siyahlılar, genç file bekçisinden habersiz 3 kişi görevlendirdi. Bunlardan biri Ersin’in özel hayatında nereye gittiği, ne yediğini, diğeri ise kıyafet ve tarz tercihlerinin neler olduğunu takip etti. Son görevli ise idmanlara, maçlara ve kamplara nasıl gittiğini raporladı.

Kız arkadaşıyla maçtan çıkması olumsuz not aldı

İlk iki raportör olumlu görüş sundu ancak son görevli Ersin’in stattan özel aracıyla ve genelde kız arkadaşıyla ayrıldığını yazdı. Takım ruhundan uzak görüntü veren Ersin için sunulan bu rapor Dortmund cephesinin transferi rafa kaldırmasına neden oldu.

KAYNAK: FANATİK
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.