enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

1899 dizisinin konusu ne oyuncuları kimler? Netflix’ten beyin yakan dizi…

Sosyal medya platformu Netflix’te izlenme rekoru kıran Dark’ın yapımcıları yeni bir projeye daha imza attı. Önceki gün yayın hayatına başlayan …

1899 dizisinin konusu ne oyuncuları kimler? Netflix’ten beyin yakan dizi…
18.11.2022
82
A+
A-

Sosyal medya platformu Netflix’te izlenme rekoru kıran Dark’ın yapımcıları yeni bir projeye daha imza attı. Önceki gün yayın hayatına başlayan dizi 1899’un konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. İşte Netflix’in yeni dizisi 1899’un konusu ve oyuncu kadrosu…

Kuruluş tarihi 1997 olan Netflix, dizi içeriklerini bir yenisini daha ekledi. Fantastik yapımları seven platform bu kez 1899 isimli diziyle birbirinden ilginç sahneleri izleyicisini sundu.

Bir dönem adından çokça söz ettiren Dark dizisinin yapımcılarından ‘1899’ dizisi önceki gün yayın hayatına başladı. 8 bölümden oluşan dizi, sosyal medyada gündeme gelirken senaryo hakkında, “Adeta beyin yakıyor” gibi yorumlar yapıldı.

1899 dizisinin konusu nedir

‘1899’ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

1989, Amerika’ya doğru yola çıkan ve bu yolculuk esnasında hayatları değişen Avrupalı göçmenlerin hikayesini konu ediyor. Avrupa’nın farklı bölgelerinden bir araya gelen insanların büyük umutlarla çıktıkları bu yolculukta onları türlü zorluklar bekler.

Yeni yüzyıla ve kendilerini bekleyen yeni hayata yaklaşmakta olan insanlar, okyanusta sürüklenen bir göçmen botuyla karşılaşırlar. Bu beklenmedik durum onların hayatlarının değişmesine, korkunç bir kabusun içine sürüklenmelerine neden olur.

1899 dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var

‘1899’ DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Jantje Friese ve Baran bo Odar imzalı 1899 dizisinin oyuncu kadrosunda, Emily Beecham, Aneurin Bernard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Jose Pimentao, Isabella Wel, Gabby Wong, Yann Gael, Mathilde Ollivier, Jonas Bloquet, Rosalie Craig gibi isimler yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Doya Doya Moda’da büyük kavga! Yarışmacılar birbirinin…

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.