enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Çok Bulutlu
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Galatasaray’dan tarihi transfer operasyonu! 3 milli yıldıza aynı anda imza attıracaklar

Yaz transfer döneminde oldukça önemli isimleri kadrosuna dahil eden ve taraftarlarını da heyecanlandıran Galatasaray’ın yeni hedefi, 3 milli …

Galatasaray’dan tarihi transfer operasyonu! 3 milli yıldıza aynı anda imza attıracaklar
18.11.2022
47
A+
A-

Yaz transfer döneminde oldukça önemli isimleri kadrosuna dahil eden ve taraftarlarını da heyecanlandıran Galatasaray‘ın yeni hedefi, 3 milli futbolcuyu ara transfer döneminde kadrosuna katmak.

İLK SIRADA CENGİZ ÜNDER VAR

Fanatik’in haberine göre Galatasaray‘ın listesinin başında Marsilya’da teknik direktör Igor Tudor ile yıldızı barışmadığı bilinen Cengiz Ünder var. Milli futbolcuyu Galatasaray‘a getirmek isteyen Erden Timur, hem oyuncuyla hem de kulübüyle temasa geçti. Galatasaray AŞ Başkan vekili Erden Timur, Cengiz Ünder transferi için hem futbolcu tarafıyla hem de Marsilya ile konuşmalarını sürdürüyor. Galatasaray’ın hedefi futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadroya katmak.

HALİL AKBUNAR İÇİN PAZARLIK YAPILACAK

Galatasaray’ın alternatif olarak tuttuğu isimse Belçika’nın Westorlo takımında oynayan Halil Akbunar. Oyuncunun ailesine Belçika’da oturma izni alamadığı için Türkiye’ye dönmek istediği biliniyor. Westorlo, oyuncu için sezon başında Göztepe’ye verilen 1 milyon Euro’yu talep ediyor.29 yaşındaki Halil Akbunar’ın Galatasaray’da oynamaya olumlu baktığı biliniyor. Bonservis ücreti ödemek istemeyen Galatasaray’da Erden Timur’un pazarlık masasına oturacağı belirtiliyor.

KAAN AYHAN İÇİN SASAUOLO’YLA YENİDEN GÖRÜŞÜLECEK

Galatasaray’ın üçüncü yerli hedefi ise stoper, sağ bek ve defansif orta saha oynayabilen Kaan Ayhan. Sezon başında Sassuolo’nun tavrı nedeniyle gerçekleşmeyen transfer için İtalyan kulübüyle yine görüşülecek. 27 yaşındaki stoperin Sassuolo’dan ayrılmaya sıcak baktığı biliniyor. Ancak bu transferde Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın da masada olduğu biliniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.