enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
27°C
İstanbul
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Galatasaray ve Trabzonspor dev transferde masada!

Yoluna UEFA Konferans Ligi’nde devam edecek Fırtına’da ocak ayı transfer çalışmaları başladı. Avcı’nın listesi doğrultusunda hareket edecek …

Galatasaray ve Trabzonspor dev transferde masada!
17.11.2022
68
A+
A-

Yoluna UEFA Konferans Ligi’nde devam edecek Fırtına’da ocak ayı transfer çalışmaları başladı. Avcı’nın listesi doğrultusunda hareket edecek Trabzonspor yönetimi çalışmalarına başladı.

Adana Demir ile cıktığı 70 macta 16 gol atan ve 20 de asist yaparak mükemmel bir sezon geçiren Yunus Akgün, Galatasaray’a döndü ancak burada hayal kırıklığı yaşadı.

Son haftalarda yedeğe düş en ve performansı tartışılan 22 yaşındaki oyuncu için çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Cimbom’da en az kazanan (900 bin TL) isim olan 1.73 boyundaki futbolcu, burada huzursuz.

Son haftalarda kulübeye çekilen ve devre arasında takımından ayrılabileceği öne sürülen Yunus için ilk ciddi teklifin Trabzonspor’dan geldiği iddia ediliyor.

İSTANBUL’DA BİR ARAYA GELDİLER

Geçtiğimiz günlerde Yunus’un menajeri ile bordo-mavililerin İstanbul’da bir sohbet toplantısı gerçekleştirdiği öne sürüldü. Bu toplantıda genç futbolcunun şartlarının konuşulduğu ve ikinci buluşmanın gerçekleşeceği belirtiliyor.

Yunus’un menajerinin aynı zamanda Abdülkadir Ömür, Abdulkadir Parmak, Ahmetcan Kaplan, Burak Yılmaz, Rıdvan Yılmaz’ın yetkilisi olması, bu söylentilerin daha da güç lenmesine neden oldu.

Okan Buruk, genç oyuncuyu Başakşehir maç kadrosuna almamıştı. Bu sezon Galatasaray’da toplam 11 maça çıkan Yunus, zaman zaman sol kanat ve 10 numarada da gorev yapabiliyor.

Galatasaray ile 2024’e kadar sozleşmesi bulunan Yunus Akgün’ün güncel piyasa değeri 8.5 milyon euro olarak gozukuyor.

Cimbom ile toplam 39 maca çıkan Yunus, 5 gol attı ve 4 de asist yaparak 9 gole direkt etki etti. Fırtına Dünya Kupası arasında çalışmalarını Belek’te geçirecek.

21 Kasım Pazartesi günü Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde toplanarak bir hafta Trabzon’da çalışacağı, 29 Kasım-9 Aralık arasında Antalya’da olacağı açıklandı.

KAYNAK: SABAH
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.