enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1722
EURO
38,1549
ALTIN
2.908,66
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
28°C
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Az Bulutlu
22°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Serenay Sarıkaya ile Merve Dizdar aynı karede! O kare takipçiler tarafından…

Özel hayatı ve oyunculuğu ile magazin gündeminden düşmeyen Serenay Sarıkaya, sosyal medya platformundan Merve Dizdarla Alice Müzikali …

Serenay Sarıkaya ile Merve Dizdar aynı karede! O kare takipçiler tarafından…
17.11.2022
70
A+
A-

Özel hayatı ve oyunculuğu ile magazin gündeminden düşmeyen Serenay Sarıkaya, sosyal medya platformundan Merve Dizdarla Alice Müzikali provalarından kareler paylaştı. o fotoğraf kareleri takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Oyunculuk kariyerinde büyük ivme kazanan ve adından sıkça söz ettiren Serenay Sarıkaya, son olarak dijital bir platformda ekran karşısına geliyor. Özel hayatı ile de magazin gündeminden eksik olmayan Sarıkaya, sosyal medyayı aktif kullanıyor. Ünlü oyuncu, kendi gibi meslektaşı olan Merve Dizdarla fotoğraf paylaştı. Paylaşımın ardından yoğun ilgi gördü.

Serenay sarıkaya

“6 SAAT PROVA YAPILMIŞTIR”

Sosyal medya pozlarıyla adından sıkça söz ettiren Sarıkaya, pozlarına bir yenisini daha ekledi. Merve Dizdarla çekilmiş olduğu takipçilerinin beğenisine sunan başarılı oyuncu Sarıkaya fotoğrafın altın şu notu düştü:  “6 saat prova yapmışlar… Ezber provası/ Ukulele provası/ Şan dersi/ Dans provası/ Kavuştuk… Yeniden sahnemizde sizlerle buluşmak için sabırsızlanıyoruz…”

 
İşte o paylaşım;
 
Merve Dizdar ve Serenay Sarıkaya alice müzikali provalarından pozları
 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;
 
Bergüzar Korel’den anbean doğum anı! 1 yaşına basan Leyla’ya özel paylaşım geldi
 
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.