enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
28°C
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Çok Bulutlu
16°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Türk erkeklerinin ilgisinden yaka silken güzel voleybolcu, tek hamlesiyle sorunu kökünden çözdü

Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Fenerbahçe Opet’in 18 yaşındaki Rus voleybolcusu Arina Fedorovtseva, ülkesinde sports.ru’ya Türkiye’deki yaşamı …

Türk erkeklerinin ilgisinden yaka silken güzel voleybolcu, tek hamlesiyle sorunu kökünden çözdü
16.11.2022
51
A+
A-

Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Fenerbahçe Opet’in 18 yaşındaki Rus voleybolcusu Arina Fedorovtseva, ülkesinde sports.ru’ya Türkiye’deki yaşamı ve tecrübeleri hakkında röportaj verdi.

“YÜZÜK TAKIYORUM”

Türk erkeklerinin ilgisinden bunaldığını belirten Arina Fedorovtseva, “Bana sosyal medyadan ne kadar güzel olduğumu yazıyorlar, beni buluşmaya davet ediyorlar. İstanbul’a geldiğimden bu yana çok sayıda evlenme teklifi aldım. Bu teklifler yüzünden ailemin bana verdiği yüzüğü artık yüzük parmağıma takıyorum. Fenerbahçe’nin medya gününde yüzük parmağımdaydı ve yüzüğü gören erkekler çok üzüldü. Burada büyük ilgi görüyorum. Bazen arkadaşlarımla bir yerlerde bir şeyler içmek bile zor olabiliyor.” ifadelerini kullandı.

“KIRMIZI ŞEYLER GİYMENİZ ÖNERİLMEZ”

Fenerbahçe-Galatasaray rekabetine ilişkin de konuşan Fedorovtseva, “Fenerbahçe ile Galatasaray arasında korkunç bir gerilim var. Kulübümün renkleri sarı-lacivert, onlarınki sarı-kırmızı. Bu sebeple Fenerbahçe’de kırmızı şeyler giymeniz hiç önerilmez.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.