enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,6504
EURO
35,0872
ALTIN
2.440,63
BIST
10.343,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
32°C
İstanbul
32°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
29°C
Perşembe Az Bulutlu
28°C
Cuma Az Bulutlu
29°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Erdoğan mesajı verdi fiyatlar düşüşe geçti

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ukrayna’dan tahıl sevkiyatına ilişkin olumlu mesajlarıyla fiyatlar bir hafta sonra ilk kez geriledi. Chicago Ticaret …

Erdoğan mesajı verdi fiyatlar düşüşe geçti
16.11.2022
46
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ukrayna’dan tahıl sevkiyatına ilişkin olumlu mesajlarıyla fiyatlar bir hafta sonra ilk kez geriledi.

Chicago Ticaret Borsası’nda buğday kontratı yüzde 1,8 düşüşle 8,3275 dolardan işlem gördü. Böylece fiyatlar 9 Kasım’dan beri ilk kez geriledi.

Mısır ve soya fasulyesi fiyatları da yüzde 0,6’şar oranda geriledi.

Erdoğan, Endonezya’nın Bali adasında düzenlenen G20 Liderler Zirvesi’nin son gününde düzenlediği basın toplantısında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile tahıl anlaşmasının genişletilmesi ve süresinin uzatılmasıyla ilgili herhangi bir görüşme yapıp yapmadıkları sorusu üzerine, “Görüşmelerimiz sürekli devam ediyor ve şu an itibarıyla devam edeceği kanaatindeyim. Herhangi bir sıkıntı yok.

Mutabakatın kesintisiz işlemesi ve ayrıca tahılın Afrika başta olmak üzere en fazla ihtiyacı olan ülkelere ulaşımı için faaliyetlerimizi sürdürüyoruz.” yanıtını verdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.