enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
28°C
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Çok Bulutlu
16°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Ivanka Trump olaylı aile fotoğrafı! O ismi keserek paylaştı

Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump, geçtiğimiz günlerde dünayevine giren üvey kız kardeşinin düğününden fotoğraflar paylaştı. Trump’un aile …

Ivanka Trump olaylı aile fotoğrafı! O ismi keserek paylaştı
15.11.2022
50
A+
A-

Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump, geçtiğimiz günlerde dünayevine giren üvey kız kardeşinin düğününden fotoğraflar paylaştı. Trump’un aile fotoğrafını keserek paylaşması dikkatleri üzerine çekti.

Ivanka Trump, sosyal medya hesabında üvey kız kardeşinin düğününden karelere yer verdi. Aile fotoğrafının da yer aldığı paylaşımda bir kare sosyal medya kullanıcılarının radarına takıldı. Trump, kardeşinin kız arkadaşı Kimberly Guilfoyle’u kare dışına aldı.

Ivanka Trumpın üvey kız kardeşi evlendi

UYUMSUZ GİYDİĞİ İÇİN KARE DIŞI EDİLDİ

Guilfoyle, Tiffany Trump’ın cumartesi günü gerçekleşen düğününe arkadaşı Donald Trump Jr ile katılmıştı. Tüm aile üyeleri birbiriyle uyumlu renklerde kıyafet tercih ederken Guilfoyle’un siyah giymesi onu fotoğrafın dışında bıraktı. Bu sebeple Ivanka Trump sosyal medyada aile fotoğrafını paylaşırken Guilfoyle’u ortadan kaldırdı.

Görgü kuralları uzmanı Elaine Swann, Brides dergisine verdiği bir röportajda, “Birçok durumda, özellikle burada Amerika Birleşik Devletleri’nde, bir düğünde siyah giymek bir moda gaf olarak görülür, çünkü normal olarak siyah renk yasla ilişkilendirilir” dedi.

Ivanka Trump kardeşinin kız arkadaşı fotoğraftan kesti

Ancak, rengin modern gelinler arasında kabul gördüğünü de sözlerine ekleyerek, “Bir kadının düğünde siyah bir elbise giymesi kesinlikle kabul edilebilir. Daima çok dekolteli, çok kısa veya çok dar bir şey giymekten kaçının” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Swann, eğer bir gelin kıyafetlerin uyumlu olmasını istiyorsa buna kesinlikle uyulması gerektiğini söyledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

CZN Burak Devlet başkanı gibi ağırlandı!

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.