enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
27°C
İstanbul
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Ahırın kapısını açıp yeni dünyaya gelen keçiyi gören çiftçi küçük dilini yuttu

Hindistan’ın Madhya Pradesh kentine bağlı Sironj köyünde 11 Kasım’da meydana gelen olaya göre çiftçi Nabab Khan, bir süreden bu yana hamile olan …

Ahırın kapısını açıp yeni dünyaya gelen keçiyi gören çiftçi küçük dilini yuttu
14.11.2022
83
A+
A-

Hindistan’ın Madhya Pradesh kentine bağlı Sironj köyünde 11 Kasım’da meydana gelen olaya göre çiftçi Nabab Khan, bir süreden bu yana hamile olan keçisine bakmak için ahıra girdiğinde keçinin doğum yaptığını gördü.

7 YAVRU DÜNYAYA GETİRDİ

Keçinin 7 yavru doğurduğunu tespit eden Nabab Khan, keçilerden birinin dış görüntüsü nedeniyle ise paniğe kapıldı. Kafasındaki şişlik ve garip surat ifadesi korku yaratan keçi, hemen korumaya alındı.

KÖYLÜLER AHIRA AKIN ETTİ

Olayın duyulmasından kısa bir süre sonra köylüler de keçiyi görmek için ahıra akın etti. Veteriner Manav Singh ise yaptığı ilk kontrollerin ardından hayvanda genetik bir bozukluk olduğunu belirtti.

ÖZEL ŞEKİLDE BESLENECEK

“Hidrosefali” olarak bilinen durumla dünyaya gelen keçinin yaşaması için özel olarak ilgi görmesi gerektiği aktarıldı. Sahiplerinin de keçiye bakmayı kabul ettiği öğrenilirken, hayvanın ağızdan şırınga yoluyla besleneceği öğrenildi.

İşte o keçi:


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.