enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
27°C
İstanbul
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Haaland için dünyayı şaşkına çeviren transfer teklifi! 7. Lig ekibi…

İngiliz devi Manchester City forması giyen dünyaca ünlü golcü Erling Haaland için ilginç bir transfer teklifi geldi.  28 günlük kiralık teklifi …

Haaland için dünyayı şaşkına çeviren transfer teklifi! 7. Lig ekibi…
14.11.2022
73
A+
A-

İngiliz devi Manchester City forması giyen dünyaca ünlü golcü Erling Haaland için ilginç bir transfer teklifi geldi. 

28 günlük kiralık teklifi

İngiltere 7. Lig ekibi Ashton United, Norveç’in Dünya Kupası’nda yer alamamasını fırsat bilerek Haaland’ı liglere verilecek arada 28 günlüğüne kiralamak için Manchester City’ye teklif sundu. 

“6 hafta boyunca golf oynamasından iyidir”

Ashton United Menajeri Michael Clegg ise yaptığı açıklamada, “Bu mantıklı. Manchester City maç yapmayacak ve Erling’i formda tutarak yardım etmek istiyoruz, 6 hafta boyunca golf oynamasından daha mantıklı. Erling Haaland’ın bizim için çok uygun olacağını ve takım dinamiğimizle gerçekten iyi bir uyum sağlayacağını düşünüyoruz” dedi.

Kulübün internet sitesi çöktü

Ashton United’ın, Haaland için böyle bir teklif yaptıklarını açıklamasının ardından kulübün resmi internet sitesi çöktü.

Manchester City’nin bu ilginç teklife ne yanıt vereceği ise merak konusu oldu. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.