enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Galatasaray’dan ayrılacak olan Bartuğ Elmaz, Marsilya’ya imza attı

Galatasaray ile sözleşmesini yenilemeyen 18 yaşındaki Bartuğ Elmaz, Fransa Ligue 1’de Cengiz Ünder’in formasını giydiği Marsilya ile gelecek …

Galatasaray’dan ayrılacak olan Bartuğ Elmaz, Marsilya’ya imza attı
31.01.2022
179
A+
A-

Galatasaray ile sözleşmesini yenilemeyen 18 yaşındaki Bartuğ Elmaz, Fransa Ligue 1’de Cengiz Ünder’in formasını giydiği Marsilya ile gelecek sezondan itibaren geçerli olmak üzere sözleşme imzaladı.

Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Bartuğ Elmaz, Fransa Ligue 1 ekibi Marsilya ile anlaşmaya vardı. Sarı-kırmızılı takımın altyapısından yetişen 18 yaşındaki orta saha oyuncusu, Galatasaray’ın sözleşme yenileme teklifini kabul etmediği için kadro dışı kalmıştı.

Transfer yasağı bulunan Marsilya, gelecek sezondan geçerli olmak üzere sözleşme imzaladı. Fransa’ya özel uçakla giden Bartuğ, Galatasaray’ın Marsilya’yı 4-2 mağlup ettiği karşılaşmanın son dakikalarında forma giyme şansı bulmuştu. Genç futbolcu bu sezon sadece 1 dakika sahada kalabildi.

PAYLAŞIMI OLAY OLMUŞTU!

Galatasaray’da forma şans bulamayacağını düşündüğü için sözleşme tekliflerini geri çeviren Bartuğ Elmaz’ın sarı-kırmızılı takımın Adana Demirspor’a yenildiği karşılaşma sonrasında sosyal medyadaki bir beğenisi tepki çekmişti.

Galatasaray’dan Adana Demirspor’a kiralık gönderilen Yunus Akgün’ün golü ve performansının dikkat çektiği maç sonrasında Elmaz, sosyal medyada bir taraftarın paylaştığı yaşlandırılmış Fatih Terim ile Burak Elmas fotoğrafı ve, “Takım gençleşti biz yaşlandık. Madem gençleşecektik, çıktı elimizdeki bir genç hepimize ders verdi” sözünü beğendi.

19 Şubat 2003 doğumlu, 1.79 cm boyundaki Bartuğ Elmaz, Türkiye’nin U15, U16, U17 ve U19 takımlarının toplamda 43 kere sırtına geçirdi.

MUSTAFA KAPI DA FRANSA’YA GİTMİŞTİ

Galatasaray daha önce profesyonel sözleşme imzalatamadığı Mustafa Kapı’nın Lille’e gidişine engel olamamıştı. Ancak Lille’de forma şansı bulamayan Kapı kısa bir süre önce Adana Demirspor’a transfer olarak Türkiye’ye geri dönmüştü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.