enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Çok Bulutlu
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Oyuncu İpek Filiz Yazıcı ve şarkıcı Ufuk Beydemir evlenmişti! Eleştirilere yanıt verdi

Aşk 101 yıldızı İpek Filiz Yazıcı ve müzisyen Ufuk Beydemir, aylar önce evlilik kararlarını sosyal medya hesaplarından duyurmuştu. Ünlü çift …

Oyuncu İpek Filiz Yazıcı ve şarkıcı Ufuk Beydemir evlenmişti! Eleştirilere yanıt verdi
12.11.2022
59
A+
A-

Aşk 101 yıldızı İpek Filiz Yazıcı ve müzisyen Ufuk Beydemir, aylar önce evlilik kararlarını sosyal medya hesaplarından duyurmuştu. Ünlü çift, İtalya’da dünyaevine girmişti. Şimdilerde erken yaşta evlendiğine dair eleştiri alan Yazıcı, o yorumlara cevap verdi.

Daha önce ‘Elimi Bırakma’, ‘Yeni Hayat’ ve ‘UFO’ gibi yapımlarda rol alan oyuncu İpek Filiz Yazıcı, yaklaşık 2 yıldır birlikte olduğu müzisyen Ufuk Beydemir ile evlilik yolunda ilk adımı atarak sosyal medya hesabından takipçilerine müjdeyi vermişti. Ünlü çift, İtalya’da hayatlarını birleştirmiş ve gündem haline gelmişti. 21 yaşında olan İpek Filiz Yazıcı, yaşından dolayı oldukça fazla eleştiriye maruz kalmış ve erken evlendiğine dair yorumlar gelmişti. Yazıcı, o eleştirilere cevap verdi.

İpek filiz yazıcı ve ufuk beydemir

“SÜRPRİZ OLDU”

Evliliğinin ardından ilk kez kameralara yansıyan Yazıcı, evlilik süreci ve kararıyla ilgili gazetecilere cevap verdi. Yazıcı “Gizli değil de sürpriz oldu diyebilirim. Öyle yapmak istedik. Aklımızda da vardı ve evlenip geldik.” açıklamasında bulundu.

İpek filiz yazıcı ve ufuk beydemir

“ELEŞTİRİLERE KULAK ASMIYORUM”

Yaşı küçük olmasından dolayı eleştirilere maruz kalan Yazıcı “Eleştirilere çok kulak asmamayı tercih ediyorum. Çok keyifliydi, harika da fotoğraflar çekildik. Hiçbir sorun yok şu an hayatımızda. Evliliğimiz de gayet güzel.” ifadelerini kullandı. 

 

İpek Filiz Yazıcı ve Ufuk Beydemir evlendi

NİKAH ROMA’DA KIYILDI

 İtalya’nın başkenti Roma’da bulunan Tivoli bölgesinde dünya evine giren çift, bu mutlu anlara dair kareler paylaşmayı ihmal etmemişti. Öte yandan çifte meslektaşları ve hayranlarından tebrik yorumları gelmiş, o mutlu karelerini sosyal medya hesaplarından yayınlamıştı.

Ünlü çiftin nikahı Romada kıyıldı

NE OLMUŞTU?

‘Ay Tenli Kadın’ şarkısıyla şöhreti yakalayan Beydemir, oyuncu Yazıcı’ya evlenme teklifi etti. “Evet” yanıtını veren başarılı oyuncu, mutluluğunu Instagram hesabından hayranlarıyla paylaştı.

İpek Filiz Yazıcı Ufuk Beydemirin evlilik teklifine evet dedi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Murat Boz’un konserinden benzersiz görüntüler! Sevilen parçasına herkes eşlik etti​

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.