enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C

Gidişiyle Fener taraftarını kahreden isim Premier Lig yolcusu! Konuşulan bonservis rakamı çılgınca

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’de göstermiş olduğu performansla dünya devlerinin ilgisini çeken Kim Min-jae, aynı performansı sezon başında …

Gidişiyle Fener taraftarını kahreden isim Premier Lig yolcusu! Konuşulan bonservis rakamı çılgınca
12.11.2022
59
A+
A-

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe‘de göstermiş olduğu performansla dünya devlerinin ilgisini çeken Kim Min-jae, aynı performansı sezon başında transfer olduğu Napoli‘de de sürdürüyor. Güney Koreli oyuncu geçen sezon Süper Lig’de Fenerbahçe forması ile olağanüstü bir performans sergilemişti. Yaptığı hamlelerle ve gösterdiği yüksek verimlilikle taraftarın sevgisini kazanmıştı. Kim Min-Jae için yaz transfer sezonunda birçok kulüp Fenerbahçe’nin kapısını çalmıştı. Gelen teklifleri değerlendiren sarı-lacivertli kurmaylar, tecrübeli futbolcunun Napoli‘ye transferini onaylamıştı. Rekor bir bonservis bedeli ile transfer olan Kim Min-Jae, yeni takımı Napoli‘nin savunma hattının vazgeçilmez ismi oldu.

SERİA A’DA AYIN OYUNCUSU

Adaptasyon sürecini hızlıca geride bırakan ve takımın en önemli oyuncularından biri olmayı başaran Güney Koreli stoper, gösterdiği performansıyla Seria A’da eylül ayının en iyi oyuncusu oldu.

YÖNETİM GİTSİNİSTEMİYOR

Katar’da düzenlenecek olan 2022 Dünya Kupası’nda da boy gösterecek olan yıldız stoperin göstereceği performansla Avrupa’nın dev kulüplerini cezbetmesine yüksek olasılık olarak bakılıyor. Napoli yönetimi, bu kulüplerden birinin Kim Min-Jae gibi komple bir merkez stoper için 45 milyon Euro’luk serbest kalma maddesini ödemesinden çekiniyor.

TOTTENHAM’IN GÖZÜ KİM MİN-JAE’DE

Napoli’de göstermiş olduğu performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Kim Min-Jae’ye dev talip çıktı. İtalyan basınına göre, gelecek sezondan itibaren 45 milyon euro’ya serbest kalabilecek olan Min-Jae için Tottenham bu parayı gözden çıkarmış durumda ve Kim Min-Jae’yi transfer etmek istiyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.