enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
28°C
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
21°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Demet Özdemir kardeşini paylaştı! Görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, geçtiğimiz aylarda şarkıcı Oğuzhan Koç ile dünyaevine girmişti. Şimdilerde paylaşıma sunan Özdemir eşi ve kardeşiyle …

Demet Özdemir kardeşini paylaştı! Görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi
11.11.2022
51
A+
A-

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, geçtiğimiz aylarda şarkıcı Oğuzhan Koç ile dünyaevine girmişti. Şimdilerde paylaşıma sunan Özdemir eşi ve kardeşiyle olan kareleri takipçilerine sundu. Benzerlikleri şoke etti.

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, geçtiğimiz aylarda şatafatlı bir düğün merasimi ile nikah masasına oturduğu Oğuzhan Koç’a bir ömür seveceğine dair söz vermişti. Evli çift Paris’e balayına çıkmış ve balayında da Özdemir anneannesinin ölüm haberiyle yıkılmıştı.

demet özdemir

MUTLULUĞU YÜZÜNDEN OKUNDU

Özdemir, sosyal medya üzerinden sıklıkla paylaşım yapmayı ihmal etmiyor. Ünlü oyuncu bu sefer eşi ve kardeşi ile düşman çatlattı. Koç’un baldızıyla iyi anlaştığı yönündeki görüşlerle birlikte, Özdemir’in mutluluğu yüzünden okundu.

demet özdemir ve kardeşi

TAKİPÇİLERİ İKİYE BÖLÜNDÜ

Özdemir o anları “Kalp, kalp, kalp…” notuyla takipçilerine sunarken, kardeşi ile olan benzerlikleri gündem oldu. Özellikle bakışları ve gülüşleri benzetilen ünlü oyuncu ve kardeşi beğeni yağmuruna tutuldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Azra Akın’dan eğlendiren Özbek dansı!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.