enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
27°C
İstanbul
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Adanaspor’da Önder Karaveli ile yollar ayrıldı!

Beşiktaş Gelişim Direktörülüğü görevinden ayrılarak TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor’da teknik direktör olan Önder Karaveli için şok bir gelişme …

Adanaspor’da Önder Karaveli ile yollar ayrıldı!
10.11.2022
63
A+
A-

Beşiktaş Gelişim Direktörülüğü görevinden ayrılarak TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor’da teknik direktör olan Önder Karaveli için şok bir gelişme yaşandı. Adana ekibi Önder Karaveli ile yollarını ayırdı.

Türkiye Kupası’nda dün 4-0 biten Samsunspor-Adanaspor karşılaşmasının ardından teknik direktör Önder Karaveli ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Adana ekibi Karaveli ile yollarını ayırmaya karar verdi. 

8 maçta 3 galibiyet

Önder Karaveli, Adanaspor’un başında 2’si Türkiye Kupası maçı olmak üzere 8 karşılaşmaya çıktı. Karaveli yönetiminde Adanaspor, ligde Pendikspor ve Gençlerbirliği’ni kupada ise Orduspor 1967’yi yenerken 4 yenilgi ve 1 beraberlik aldı.

Sergen Yalçın’dan sonra Beşiktaş’a gelmişti

Geçen sezon Sergen Yalçın’ın ardından geçici olarak teknik direktörlük yapan Önder Karaveli, Valerien Ismael’in gelmesinin ardından Beşiktaş Gelişim Direktörülüğü görevine getirilmişti. 

48 yaşındaki teknik direktör, Beşiktaş’a Teknik Direktör olarak attığı imzadan sonra 12 karşılaşmaya çıkmış ve maç başına 1.67 puan ortalaması yakalamıştı. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.