enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
27°C
İstanbul
27°C
Açık
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Açık
24°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Icardi’nin eşinden açıklama: Barışmayı düşünmüyorum

Galatasaray’ın sezon başında PSG’den kiralık olarak kadrosuna kattığı Mauro Icardi, Beşiktaş maçında ortaya koyduğu performansla göz doldurdu …

Icardi’nin eşinden açıklama: Barışmayı düşünmüyorum
07.11.2022
82
A+
A-

Galatasaray’ın sezon başında PSG’den kiralık olarak kadrosuna kattığı Mauro Icardi, Beşiktaş maçında ortaya koyduğu performansla göz doldurdu.

Son iki iç saha maçında 4 gole katıda bulunan Arjantinli golcü, Beşiktaş derbisine de istekli performansıyla damga vurmuştu.

Galatasaray’a transfer olduktan sonra aynı zamanda menajeri olan Wanda Nara ile ayrılık kararı alan Arjantinli yıldız özel hayatı ile ilgili de gündemden düşmüyor.


“Benimle barışmak istiyor”

Canal 5’te yayınlanan bir programa katılan Wanda Nara, Icardi hakkında konuştu. İcardi’nin eski eşi, “İki aydır ayrıyız, ancak onu çok seviyorum. Benim için bu dünyadaki en önemli insan o. L-Gante ile ilgili hakkımda çıkan iddialar doğru değil. Mauro bunlara çok kızdı ve beni akşama kadar aradı. Tekrar benimle barışmak istiyor, fakat gönderdiği mesajları asla unutamam” dedi.

“Çocuklarımız İtalya’da yaşamak istiyor”

Wanda Nara açıklamalarının devamında Icardi ile bir yanlış anlaşılmadan dolayı ayrıldıklarını ifade ederek; “Tüm olanlar bir yanlış anlaşılmadan başladı. Bir seçim yapmam gerekiyordu ve yaptım. Şimdilik barışmayı düşünmüyorum. Bir gün barışır mıyız bilmiyorum. Beş çocuklu güzel bir aileyiz. Dostça ayrıldık. Mauro şu an Türkiye’de, ancak çocuklarımız İtalya’da yaşamak istiyor” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.