enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
28°C
İstanbul
28°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
21°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: Savaş Putin’in tercihiydi .

Başkan Receğ Tayyip Erdoğan, tahıl koridorunun yeniden açılmasını sağladı. Tüm dünya’dan Başkan Erdoğan’a teşekkür mesajları yağarken NATO’dan da …

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: Savaş Putin’in tercihiydi .
06.11.2022
100
A+
A-

Başkan Receğ Tayyip Erdoğan, tahıl koridorunun yeniden açılmasını sağladı. Tüm dünya’dan Başkan Erdoğan’a teşekkür mesajları yağarken NATO’dan da dikkat çeken açıklamalar geldi. NATO Genel Sektereti Jens Stoltenberg, açıklamalarında Erdoğan önemli bir rol oynuyor’ dedi.

FİNLANDİYA İSVEÇ’İN NATO ÜYELİĞİ

İsveç ve Finlandiya’nın üçlü muhtıranın gerekliklerini yerine getirdiğini görüyoruz. Artık tam üyelik zamanı gelmiştir, üyeliklerinin en kısa sürede onaylanmasını bekliyorum.

Şimdiden muhtıra uygulanmaya başladı.İsveç ve Finlandiya, NATO üyesi olduktan sonra da işbirliğini sürdürecek.

İki ülkenin tam üyeliği hem onlar hem NATO hem de Türkiye için iyi olacak. Kolay müzakereler olmadı Madrid’de saatler süren toplantılar yaptık. Finlandiya İsveç ve Türkiye’yi anlaşmalardan dolayı takdir ediyoruz.

TAHIL KORİDORUNUN YENİDEN ASKIYA ALINMASI RİSKİ VAR MI?

Savaş devam ettikçe riskler sürecek. Açlıkla mücadele için Ukrayna tahılının dünyaya ulaşmayı sürdürmesi gerkeiyor. Bunun için Putin savaşa son vermeli.

Savaş ortamında tahıl anlaşması son derece büyük önem taşıyor..

Türkiye’ye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tahıl anlaşmasının sağlanması ve yeniden uygulanması için çabalarından dolayı takdir ve teşekkürlerimi sunuyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.