enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
27°C
İstanbul
27°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C

Domenec Torrent sessizliğini bozdu!

Galatasaray’da geçen sezon Fatih Terim’in yerine göreve gelen ve sezon sonu yollar ayrılan Domenec Torrent, ayrılığının ardından sessizliğini …

Domenec Torrent sessizliğini bozdu!
05.11.2022
59
A+
A-

Galatasaray’da geçen sezon Fatih Terim’in yerine göreve gelen ve sezon sonu yollar ayrılan Domenec Torrent, ayrılığının ardından sessizliğini bozdu. İspanyol teknik adam, Galatasaray ve Türk futbolu hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra bir süre daha İstanbul’da kalan, Ege’de tatil yapan, Beşiktaş’ın bir maçını statta izleyen Torrent 4 ayı aşkın bu sürede sessiz kalmıştı. İspanyol çalıştırıcı sessizliğini bozdu. ve GOAL’e özel açıklamalarda bulundu.

“Sezon ortasında Galatasaray’ı almak büyük bir hataydı”

“Türkiye’deki sorun her hafta maçı kazanmaya odaklı yaşam tarzı. ABD ile kıyaslıyorsanız Türkiye’ye göre ABD daha iyi imkanlara sahip. Takımınızı geliştirmek için zamanınız var, net bir stil oluşturmak için zamanınız var ama Türkiye’de bu neredeyse imkansız. Sezon öncesi kamp döneminin benim için çok önemli olduğunu vurguladım. Sezon öncesi döneme ihtiyacım var… Oyuncularınızı ikna etmek istiyorsanız, bu en iyi zaman. Bu benim için önemli. Sezon ortasında Galatasaray gibi bir takımı almaya karar vermemiz bizim için büyük bir hataydı.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.