enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Togg’un hızı muhabirlerin aklını aldı! O anları Bakan Varank paylaştı

Yerli otomobil Togg, 29 Ekim’de banttan indi. Gerek özellikleri gerekse fiyatı çokça merak edilen Togg’un test sürüşü esnasında Sanayi ve …

Togg’un hızı muhabirlerin aklını aldı! O anları Bakan Varank paylaştı
05.11.2022
71
A+
A-

Yerli otomobil Togg, 29 Ekim’de banttan indi. Gerek özellikleri gerekse fiyatı çokça merak edilen Togg’un test sürüşü esnasında Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve muhabirler arasında renkli dakikalar yaşandı.

MUHABİRLERİN ŞAŞKINLIĞI YÜZLERİNE YANSIDI

Togg’un 100 km’ye ulaşma hızı 4.8 saniye… Direksiyona daha önce de çok kez oturan Bakan Varank için bu süre artık normal ama muhabirler için öyle değil. Varank’ın gaza yüklenmesiyle muhabirlerin yaşadığı şaşkınlık yüzlerine yansıdı. Bu eğlenceli anları sosyal medya hesabından paylaşan Varank, videoya “0’dan 100’e 4.8 saniye… Gücü hisset!” notunu düştü.

2023’ÜN İLK ÇEYREĞİNİN SONUNA DOĞRU YOLLARDA OLACAK

Öte yandan, seri üretim bandından çıkan araçların test ve sertifikasyon süreçleri başladı. 2023’ün ilk çeyreğinin sonunda yollara çıkacak olan Togg, aracısız bir şekilde vatandaşlarla buluşacak. Ön satışlar ise şubat ayında verilecek.

FİYAT NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Togg’un fiyatına piyasa şartlarına göre karar verileceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Mart ayı sonunda piyasaya çıkacak ürünün fiyatını bugünden vermek mümkün değil. Sanıyorum ön satışın başlayacağı şubat ayında Togg’un fiyatı da açıklanacaktır” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.