enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
32,2454
EURO
35,0654
ALTIN
2.519,21
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
23°C
SON DAKİKA
19:37 Düzce’de trafikte yarış kazayla sonuçlandı!
19:36 Bursa Gemlik’te TOKİ’deki üniversitelilere tahliye şoku!
19:22 TBMM’de kanun teklifi görüşmeleri sürecek
18:50 Fırat Kalkanı’nda 5 terörist etkisiz
18:36 İzmir’i dünyaya, dünyayı İzmir’e bağlamada havadan yeni hedef
17:06 Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın milli sporcu ile güldüren diyalogu
15:50 Konut fiyatlarında yüzde 52 artış
15:42 Başkan Tugay Samsun’da Bandırma Vapuru’nu ziyaret etti
15:40 Başkan Tugay: “İzmir ve Samsun kadersel olarak bağlı iki şehir”
15:39 LÖSEV’in iyileşmiş gençleri, 19 Mayıs’ta büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak ve saygılarını iletmek amacıyla Ulus’ta Atatürk Anıtı’na çelenk koydu
15:28 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105. Yıl dönümü, 19 Mayıs 2024 Pazar günü Malkara’da düzenlenen tören ve etkinlikler ile coşkuyla kutlandı
15:27 Başkan Özarslan Samsun’dan Gelen Türk Bayrağını ve Toprağı Teslim Aldı
15:20 878 milyon TL’lik SED ödemeleri tamamlandı
14:40 Çiğlili Bisikletseverler 19 Mayıs için Pedal Çevirdi
14:39 Dönem Sonu Toplantısını Yapan Konya Büyükşehir Çocuk Meclisi Üyeleri Beyşehir’de Kamp Yaptı
14:38 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Karaman’da da törenle kutlandı
14:36 Türkiye yüksek hızlı trenlerle taşındı
14:27 Tohum Takas Şenliği’ne “tasarruf tedbiri” iptali
14:26 İzmir’de 19 Mayıs coşkusu Cumhuriyet Meydanı rengarenk
14:25 Kartepe Dağ Deresi Islah Çalışmalarında Son Aşamaya Gelindi
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Jesus: Son 16’da elimizden gelenin en iyisini yapacağız

Cracovia Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Portekizli teknik adam, direkt son 16 turuna kalmanın …

Jesus: Son 16’da elimizden gelenin en iyisini yapacağız
04.11.2022
95
A+
A-

Cracovia Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Portekizli teknik adam, direkt son 16 turuna kalmanın kendileri için önemli bir avantaj oluşturduğunu belirtti.

Avrupa’da güzel bir performans sergilediklerini dile getiren Jesus, “Direk olarak son 16 turuna kaldık. Grubumuzu 1. sırada bitirerek play-off etabını maç yapmadan geçme fırsatı yakaladık. Bu iyi bir durum. Oyuncularım harikaydı. Avrupa’da güzel performans sergilediler. Grubumuzu mağlup olmadan tamamladık. Şimdi kuraları bekleyeceğiz ama büyük hedefimizin lig olduğunu bilerek bekleyeceğiz. Bugün almış olduğumuz sonuç takıma moral ve güven veriyor.” diye konuştu.

Bu sezon tek mağlubiyetlerini Dinamo Kiev’e karşı 1 kişi eksik oynadıkları ve uzatmalarda kaybettikleri maçta aldıklarını hatırlatan Jesus, “O maçın da 90 dakikası beraberlikle sonuçlanmıştı. Avrupa’da harika performans sergiledik. Bizim hedefimiz Avrupa Ligi’ni kazanmak değil, Avrupa Ligi’ni kazanmak başka takımların hedefi. Bizden fazla kapasitesi ve ekonomisi olan takımların. Biz tabiri caizse köpek balıkları arasında yer edinmeye çalışıyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Galibiyet için oyuncularını tebrik eden Jesus, “Ülke puanı için de çok önemli bir durum. Türk takımları Avrupa Ligi’nde ve Konferans Ligi’nde puanlar almazsa şampiyon Şampiyonlar Ligi’ne direkt gidemeyecek. Sivasspor maçına hazırlanacağız. Sivasspor maçı önemli ama galibiyetler öz güven kazandırıyor. Taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Polonya’da oynadık ama Dinamo Kiev’den fazla taraftarımız vardı.” ifadelerini kullandı.

UEFA Avrupa Ligi’nde final ihtimalleri olup olmadığı yönündeki soruya Portekizli çalıştırıcı, “Blöf yapmıyorum, bilgi ve tecrübem var. Son 16’daki takımlara bakınca Avrupa’nın en iyi liglerinden güçlü takımlar var. Bu turnuvada devam etmek için son 16’da elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Gerçekçi ve mütevazı olmamız da gerekiyor. Bizim de söyleyecek sözümüz var. Güzel bir kura çekersek daha da güzel olur. Avrupa’da beklentinin üzerinde performans sergiledik.” yanıtını verdi.

Öte yandan, maçın ilk golünü kaydeden genç yetenek Arda Güler’in performansına da değinen Jesus, “Arda genç bir oyuncu, henüz 17 yaşında. Onun bacağının boyundan büyük adımlar atmasını istemiyoruz. İnanılmaz yeteneği var. Fiziksel olarak gelişmesi gerekiyor. Zamana ihtiyacı var. Taktiksel anlamda da gelişmesi gerekiyor. Şüphe yok ki çok yetenekli bir oyuncu. Zamanla çok daha iyi bir futbolcu olacak. Çok iyi olmak için her şeye sahip.” diyerek sözlerini tamamladı.

KAYNAK: AA
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.