enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
27°C
İstanbul
27°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C

Bakan Akar, Hakkari’de esnafı ziyaret etti

Bakan Akar beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı …

Bakan Akar, Hakkari’de esnafı ziyaret etti
02.11.2022
77
A+
A-

Bakan Akar beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan ile sınır birliklerindeki inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Hakkari’deki Dağ ve Komando Tugayında faaliyetlere ilişin brifing alan talimatlar veren Akar daha sonra beraberindeki TSK komuta kademesi ile kent merkezindeki esnafı ziyaret etti.

İstiklal Caddesi boyunca esnaf ziyareti gerçekleştiren Bakan Akar’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Daha sonra bir kafede vatandaşlarla bir araya gelen Akar, “Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere bakanlarımız, devletimiz yoğun bir çalışma içinde. Büyük bir süratle Türkiye Cumhuriyeti Devletinin, 85 milyon milletimizin geliştiğini, ilerlediğini, daha müreffeh bir hale geldiğini göreceğiz. Sıkıntıları gidermek için aralıksız çalışıyoruz. Bu konuda birbirimize güvenecek, inanacak, birlikte çalışacak, tek yumruk tek yürek olacağız. Doğunun batıdan, kuzeyin güneyden farkı yok. Tek vatan ve tek millet diyoruz. Önümüzdeki günlerin daha müreffeh olacağına inanıyoruz.” dedi. 

Vatandaşlar da Bakan Akar’ı ve komutanları Hakkari’de görmekten duydukları memnuniyeti ifade ederek, “Sayenizde rahat ve huzur içinde yaşıyoruz. Güvenlik arttı, huzur geldi. Huzurla birlikte yatırım arttı. Durumumuz geçmişten daha iyi inşallah gelecekte  daha da iyi olacak” dedi.

 

KAYNAK: AA
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.