enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C

Saldırıya uğrayan genç kadın, sapığın cinsel organını ısırarak tecavüzden kurtuldu

Gece geç saatlerde köpeğiyle yürüyüşe çıkan Marissa, tanımadığı bir kişinin saldırısına uğradı. Saldırganın iğrenç ilişki isteğine karşı koyan …

Saldırıya uğrayan genç kadın, sapığın cinsel organını ısırarak tecavüzden kurtuldu
01.11.2022
68
A+
A-

Gece geç saatlerde köpeğiyle yürüyüşe çıkan Marissa, tanımadığı bir kişinin saldırısına uğradı. Saldırganın iğrenç ilişki isteğine karşı koyan kadın cinsel organını ısırdı. Yaşadığı acıyla Marissa’ya saldıran sapık, genç kadının yüzüne yumruk atmaya başladı.

“SERT BİR ŞEKİLDE ISIRIP KAÇTIM”

Fox 11 kanalına konuşan Marissa yaşadığı travmatik durumu, “Bu kişiyle savaşmak zorunda kaldım. Kendimi savunmak zorundaydım. Parmaklarını boynuma dolayarak beni sırtına aldı. Parmaklarını ısırdım ve onu itmeye çalıştım. Acı verici çile 30 dakika boyunca sürdü. Benden oral ilişki yapmamı istedi. Bu da cinsel organını elimden geldiğince sert bir şekilde ısırıp ondan kaçma fikrini doğurdu. Ancak cinsel organında ciddi bir şekilde yaralandı ve bu durum onu daha da öfkelendirdi” dedi.

GÖRME YETİSİNİ KAYBETTİ

Kanlar içinde ve belden aşağısı çıplak halde bulunan Marissa’nın ardından saldırgan kısa sürede yakalandı. Talihsiz kadın saldırının ardından yaklaşık birkaç ay kısmen kör kaldığını, duygusal olarak yaşadığı travmanın dışından kemiklerinin kırıldığını ve birkaç dişini kaybettiğini söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.