enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na ‘yolsuzluk’ yanıtı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun ihalede yolsuzluk yapıldığı iddialarına ilişkin,” Bakıyorsunuz öyle bir ana muhalefet var ki …

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na ‘yolsuzluk’ yanıtı
29.01.2022
142
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun ihalede yolsuzluk yapıldığı iddialarına ilişkin,” Bakıyorsunuz öyle bir ana muhalefet var ki yalandan geçilmiyor. Geçen akşam Ulaştırma Bakanım güzel bir şekilde ağzının payını verdi” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Dereli-Doğankent Afet Konutları, İşyerleri ve Altyapı Yatırımları Açılış Töreni’nde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları şöyle:

* Bir afetin bir felaketin ardından sizlere verdiğimiz sözü tutmanın bahtiyarlığı içerisindeyiz.

* Bir yıl içerisinde alt yapısıyla üst yapısıyla yapacağız dedik ve bitirdik. Bu teslim töreninde sizlerle bir aradayız.

* Burada yerini alacak Dereli’nin sakinlerine huzurlu bir gelecek diliyorum. Rabbim bizleri benzer felaketlerden muhafaza eylesin. Burada güzel bir çalışma yapıldı.

*Biz inşa ve ihya için varız. Laf ola beri gele yok. İcraat, icraat, icraat. AK Parti iktidarı budur.

KILIÇDAROĞLU’NA YANIT

* Biz inşa ve ihya için varız. Laf ola beri gele yok. İcraat, icraat, icraat. AK Parti iktidarı budur.

*Bakıyorsunuz öyle bir ana muhalefet var ki yalandan geçilmiyor. Geçen akşam Ulaştırma

*Bakanım güzel bir şekilde ağzının payını verdi. Adam kendine göre taktik yapıyor, saat 22’de ben televizyona çıkacağım, o da 22’de kendisine göre Youtube’u var, cumhurbaşkanını susturacak.

DOĞALGAZ AÇIKLAMASI

*Ana muhalefet doğalgazın bir haftalık ömrü var diyor. Elhamdülillah bizim öyle bir sıkıntımız yok. Doğalgazımız var, Tuz Gölü’nün altında stoklarımız var, biz bütün tedbirlerimizi alıyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.