enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2592
EURO
37,6364
ALTIN
2.916,34
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

AKP’li belediye 3 milyon lira harcadığı alanı satılığa çıkardı

Uşak Belediyesi, bir bölümü kent merkezindeki Huzur Park içinde kalan alanı 43 milyon bedelle satılığa çıkardı. Bölgedeki lokanta ve sosyal …

AKP’li belediye 3 milyon lira harcadığı alanı satılığa çıkardı
29.01.2022
167
A+
A-

Uşak Belediyesi, bir bölümü kent merkezindeki Huzur Park içinde kalan alanı 43 milyon bedelle satılığa çıkardı. Bölgedeki lokanta ve sosyal tesislere bir yıl önce 3 milyon lira masraf yapıldığını söyleyen İYİ Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı Hakan Savaş, “Buradan elde edilecek geliri borç ödemede değil seçimde kullanacaklar” diye konuştu.

Uşak’ta mülkiyeti AK Parti’li belediyeye ait Huzur Park’ın bir bölümü meclis kararı ile satılığa çıkarıldı. Dikilitaş Mahallesindeki 12 bin 431 metrekarelik alanın muhammen bedeli 43 milyon lira olarak belirlendi. Çoğunluğu ormanlık olan alanın imar durumu en fazla 12 kat şartıyla otel alanı olarak tescil edildi.

BİR YIL ÖNCE 3 MİLYON LİRA HARCANDI

AK Parti’li Uşak Belediyesi’nin aynı alandaki lokanta ile sosyal tesislerin bakım ve onarımı için geçen yıl 3 milyon liralık tadilat yaptığı belirtildi. İYİ Parti Uşak Merkez İlçe Başkanı Hakan Savaş alan içinde  piknik alanı, yürüyüş alanları, çocuk parkı ve spor tesislerinin bulunduğunu belirterek, “Bu park kentin en değerli alanı. Bir yıl önce tadilat yapıp halka duyurdular. Tekrar halkın hizmetine sunulacağına dair duyurular yaptılar. Herkes tekrar hizmete girmesini beklerken satışa çıkardılar” diye konuştu.

“SEÇİM BÜTÇESİ OLUŞTURUYORLAR”

Parti binasına üzerinde ‘Huzur Park Şelaleyi Satmak Uşak Halkına İhanettir’ yazılı dev bir pankart asan Savaş, “Huzur Park Şelale Tesisleri 3 Şubat’ta 43 milyon gibi komik bir bedelle ihaleye çıkarılmak, satılmak istenmektedir. Belediye meclisinde çalışma yaptık ama önüne geçemedik. İktidar batırdığı belediyenin borçlarını ödemek adına değil ilk seçimde kendilerine seçim bütçesi oluşturmak adına satışa çıkardı. Burası yıllarca Uşaklılara hizmet etmiş bir doğa harikasıdır. Yeniden Uşak halkının hizmetine sunulmalıdır. Bir an önce bu yanlıştan dönülmesini temenni ediyoruz. Uşak halkı bir daha böyle bir tesisi bulamaz” diye konuştu. Vatandaşlara çağrıda bulunan Savaş ‘müdahil olun’ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.