enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1749
EURO
38,1948
ALTIN
2.891,36
BIST
9.658,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Çok Bulutlu
Salı Az Bulutlu
21°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C

İlhan Palut: Kazanmak istiyorduk

 Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut, Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında sahalarında 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından düzenlenen …

İlhan Palut: Kazanmak istiyorduk
29.10.2022
56
A+
A-

 Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut, Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında sahalarında 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Palut, MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı’nda yapılan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bir süredir kazanamadıklarını hatırlatan Palut, “Bugün hem negatif seriyi bitirmek, hem de üç puan alıp yukarı gruba yaklaşmak ve onlardan kopmamak adına kazanmak istiyorduk.” dedi.

“Tekrar üst sıralarda yer almaya çalışacağız”

Futbolun hatalar oyunu olduğunu anlatan Palut, “Beklenmedik bir aksiyonla golü yedik. Ondan sonraki dakikalarda oyuncularım oyunu kurtarmak için efor sarf etti. Bu efor bize sadece bir gol getirdi ve beraberlikle ayrıldık. Çalışmalarımızı sürdürüp tekrar üç puanlar kazanmaya ve üst sıralarda yer almaya çalışacağız” ifadesini kullandı.

Maçın son dakikalarında sahada yaşanan gerginliğe de değinen Palut, şöyle devam etti:

“Sakin olmamız gerekiyor. Bunlar futbol içinde var ve sahada kalacak durumlar. Lehimize çevirebileceğimiz bir maçtı. Bunu bir futbol enerjisine çevirmemiz gerekiyor. Saha kenarı gerginlikleri, başta ben, ekibim ve oyuncularıma hiçbir fayda getirmeyecek. Bu konuda da biraz daha dikkat etmemiz gerekli.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.