enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
27°C
İstanbul
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Hafif Yağmurlu
21°C
Çarşamba Açık
25°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Yılların küslüğünü ölüm bitirdi! Demet Akalın Ece Erken’in ayaklarının dibine sarıldı

Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu geçtiğimiz günlerde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirmişti. Ünlü şarkıcı Demet Akalın yıllar …

Yılların küslüğünü ölüm bitirdi! Demet Akalın Ece Erken’in ayaklarının dibine sarıldı
29.01.2022
168
A+
A-

Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu geçtiğimiz günlerde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirmişti. Ünlü şarkıcı Demet Akalın yıllar önce küstüğü ve bir daha konuşmadığı eski dostu Ece Erken’i acı gününde yalnız bırakmadı.

Ünlü sunucu Ece Erken‘in avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, önceki günlerde alacak verecek tartışması yüzünden bir balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Eşinin kaybıyla zor günler geçiren Erken’e sanat dünyasından pek çok isim destek oldu. 

Ece Erken ile uzun yıllar program sunan Bircan Bali, haberi alır almaz soluğu yakın arkadaşının yanında aldı. Demet Akalın’ın da yıllardır küs olduğu Ece Erken’in evine gittiğini söyleyen Bali “Yılların küslüğü böyle bitti. Demet Akalın gerçek bir kötü gün dostu. Okan Kurt ile geldi Ece’nin ayaklarının dibine sarıldı. Tir tir titriyordu. Tepsilerle yemekler gönderdi. Helva dağıtmış, Kuran okutmuş.” ifadelerini kullandı.

Bali, aynı zamanda Alişan ve Emel Müftüoğlu başta olmak üzere pek çok ünlü ismin de taziye için Ece Erken’in evine gittiğini söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.