enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
27°C
İstanbul
27°C
Açık
Pazar Çok Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Hafif Yağmurlu
21°C
Çarşamba Açık
24°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Şehidin babasının protez kolları Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan

13 Ağustos’ta, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce açılan taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Teğmen Ömer Bağra’nın cenazesi …

Şehidin babasının protez kolları Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan
28.10.2022
80
A+
A-

13 Ağustos’ta, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce açılan taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Teğmen Ömer Bağra’nın cenazesi, memleketi Siirt’in Şirvan ilçesinde toprağa verildi. Şehit Bağra’nın (30) cenazesi, Siirt 3. Komando Tugay Komutanlığı’nda düzenlenen törenin ardından kara yolu ile Şirvan’ın Nallıkaya köyüne getirildi.

2,5 ay önce şehit olan Teğmen Bağra’nın babası için Siirt Valiliği onaylı yardım kampanyası başlatılmış ve bu doğrultuda yardımlar yapılmıştı. Geçmişte elektrik akımına kapılarak kollarını kaybeden ve protez kollara ihtiyacı olan şehidin babası Abdurrahman Bağra için devreye Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı girdi.

“DEVLETİMİZ DURUMA EL KOYDU”

Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, Şehidin babasının tüm ihtiyaçlarının Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından karşılandığını belirtti. Ağar mesajında, “Devletimiz duruma en koydu. Şehidimizin babasının tüm ihtiyaçları Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız tarafından karşılanacak. Artık yardım göndermenize gerek yok. İlgi gösteren, yardım gönderen hepiniz sağ olun, var olun, dağ olun. Çok teşekkürler.” ifadelerini kullandı.

 

KAYNAK: HABER7
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.