enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Açık
26°C

Steam, oyun çıkış tarihlerinde düzenlemeye gidiyor

Steam’deki oyun yayınlanma tarihleri şimdiye kadar oldukça farklı şekillerde giriliyordu ve bu durum ABD ve Avrupa’da farklı anlaşıldığı üzere …

Steam, oyun çıkış tarihlerinde düzenlemeye gidiyor
27.10.2022
67
A+
A-

Steam‘deki oyun yayınlanma tarihleri şimdiye kadar oldukça farklı şekillerde giriliyordu ve bu durum ABD ve Avrupa’da farklı anlaşıldığı üzere daha standart bir hale getirme kararı alındı.

STEAM, OYUN ÇIKIŞ TARİHLERİNİ DÜZENLİYOR

Daha öncelerinde Steam’de yakın zamanda çıkacak bir oyun için örneğin 5/8/2023 tarihli bir oyunun 8 Mayıs 2023 mü yoksa 5 Ağustos 2023 mü olduğu bazı oyuncular tarafından anlaşılması zorlanıyordu. Steam, bu durumu düzeltmek adına artık oyun çıkış tarihlerini daha detaylı yayınlanmasını sağlayacak.

Steam’de artık oyun geliştiricileri, oyunun çıkmasını bekledikleri kesin tarihi girmek zorunda olacaklar. Bu tarih oyuncular tarafından görülemeyecek. Ancak geliştiriciler bundan bağımsız olarak mağazadaki tarihin gösterim şekli için beş farklı seçenekten birini sergileyebilecek:

  1. Kesin tarih: 24 Ağustos 2023
  2. Ay ve yıl: Ağustos 2023
  3. Takvim yılının çeyreği: 2023’ün 3. çeyreği
  4. Yıl: 2023
  5. Tarih yok: Pek Yakında
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.