enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
17°C
İstanbul
17°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Hande Erçel’den duygulandıran “Anne” paylaşımı!

Son dönemin popüler oyuncularından biri olarak adından sıklıkla bahsettirmeyi başaran güzel oyuncu Hande Erçel, 2019 yılında kaybettiği annesi …

Hande Erçel’den duygulandıran “Anne” paylaşımı!
26.10.2022
63
A+
A-

Son dönemin popüler oyuncularından biri olarak adından sıklıkla bahsettirmeyi başaran güzel oyuncu Hande Erçel, 2019 yılında kaybettiği annesi “Aylin Erçel’i ” sosyal medya hesabından duygusal sözlerle andı.

Oyuncu Hande Erçel, annesini 2019’un Ocak ayında kanser sebebiyle toprağa vermişti. Annesinin ölümünden sonra üzüntülü ve zor bir dönemden geçen Erçel, annesinin doğum gününü kutlamayı her sene olduğu gibi bu sene de unutmadı.

hande erçel ve annesi

“GÜZELLER GÜZELİ ANNEM”

Annesini erken yaşta kaybetmenin acısını yaşayan ve annesini duyduğu özlemi sık sık dile getiren oyuncu sosyal medya paylaşımlarına bir yenisi daha ekledi. Annesinin gençlik fotoğrafını paylaşarak doğum gününü kutlayan Erçel, paylaşımına “Tüm çiçekler bugün açmış olmalı… 25 Ekim ve her gün… Seni çok ama çok özleyerek… Güzeller güzeli annem…” notunu düştü.

aylin erçel doğum günü mesajı

“SENİ ÇOK ÖZLÜYORUM ANNE”

Her sene doğum gününü sosyal medyadan paylaşan Erçel, geçtiğimiz sene annesinin fotoğrafını “Güzel senin kulağımdan bir an olsun gitmiyor, varsın burdasın. Hala her sabah öpüyosun boynumdan. Bugün senin doğuşun, sonsuz oldu..
Her gün hayal ettiklerimizden daha güzel bir denize girdiğini biliyorum oralarda..
Seni çok özlüyorum anne..” 
notuyla paylaşmıştı.

aylin erçel doğum günü

“BİR KELEBEK ÖPTÜ BOYNUMU”

Özlemini sık sık dile getiren oyuncu annesiyle çekilmiş olduğu bu kareyi ise “Bir kelebek öptü boynumu… Çok özledim anneciğim” yazarak takipçileriyle paylaşmıştı.

hande erçelin anne paylaşımı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Hande Erçel kanser olan yeğeni Mavi için suskunluğunu bozdu!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.