enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
25°C
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
28°C

Beşiktaş’ta sıcak saatler! Sergen Yalçın ve Şenol Güneş’ten açıklama….

Süper Lig’in 11. haftasında 1-0 önde olduğu maçta Atakaş Hatayspor’a 2-1 mağlup olan Beşiktaş’ta sular durulmuyor. TRT Spor’un iddiasına göre …

Beşiktaş’ta sıcak saatler! Sergen Yalçın ve Şenol Güneş’ten açıklama….
25.10.2022
79
A+
A-

Süper Lig’in 11. haftasında 1-0 önde olduğu maçta Atakaş Hatayspor’a 2-1 mağlup olan Beşiktaş’ta sular durulmuyor.

TRT Spor’un iddiasına göre; Siyah beyazlılarda yönetim Valerien İsmael ile yollarını ayırma seçeneğini gündemine aldı.

Şenol Güneş ve Sergen Yalçın’dan açıklama

Beşiktaş’ta alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Valerien Ismael’in koltuğu sallanırken gündeme gelen ilk isimler arasında Sergen Yalçın ve Şenol Güneş’in isimleri var.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Şenol Güneş; “Beşiktaş’tan bana gelen bir şey yok ama konuşuluyor. Bir şey olursa öğrenirsiniz.” ifadelerinde bulundu.

Sergen Yalçın ise “Ben Beşiktaşlıyım. Beşiktaş’ın başında bir teknik direktör varken bu konularla ilgili konuşmam yanlış olur. Ben Beşiktaş’ın evladıyım. Benim her zaman isteyeceğim şey Beşiktaş’ın başarılı olmasıdır” dedi. 

İlhan Palut, Mircea Lucescu ve Rıza Çalımbay da listede

Beşiktaş’ta teknik direktör adayları arasında, Sergen Yalçın ve Şenol Güneş’in isimleri öne çıkarken; İlhan Palut, Mircea Lucescu ve Rıza Çalımbay’ın da adaylar arasında olduğu öğrenildi.

Dünya Kupası arası gelmeden ayrılık olabilir

Son 6 maçta 1 galibiyet alabilen Beşiktaş’ta Teknik Direktör Valerien Ismael ile Dünya Kupası arası gelmeden yolların ayrılabileceği iddia ediliyor.

Spor Toto Süper Lig’de 11. hafta geride kalırken, siyah-beyazlılar 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile topladığı 19 puan ile 5. sırada yer aldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.