enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
30°C
İstanbul
30°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Bannerlord tam sürüm yayınlandı ve konsollara çıkış yaptı

Mount and Blade hayranlarının Mart 2020’de kavuştuğu Bannerlord, erken erişim ile PC oyuncularıyla buluştu. Bannerlord, uzun bekleyişin ardından …

Bannerlord tam sürüm yayınlandı ve konsollara çıkış yaptı
25.10.2022
59
A+
A-

Mount and Blade hayranlarının Mart 2020’de kavuştuğu Bannerlord, erken erişim ile PC oyuncularıyla buluştu. Bannerlord, uzun bekleyişin ardından tam sürüme kavuştu.

BANNERLORD TAM SÜRÜME ULAŞTI

Bannerlord yolculuğuna ilk olarak 2012 yılında başlayan ekip, 8 yılın ardından PC’ye erken erişim ile çıkış yaptı. Yaklaşık 2 yıldır oyuncular tarafından oynanarak ve geliştirici ekip tarafından hataları düzeltilen Bannerlord, 25 Ekim 2022’de tam sürüme ulaştı ve Steam, Xbox ve PlayStation için çıkış yaptı.

KONSOLLARA ÇIKIŞ YAPTI

İlk olarak PC için duyurulan Mount & Blade 2: Bannerlord, erken erişim ile Mart 2020’de yayınlandı. Geçtiğimiz aylarda konsola da çıkış yapacağı bildirilen Bannerlord’un tam sürüme ulaşmasıyla beraber PlayStation ve Xbox konsollarına da çıkış yaptığı açıklandı.

  • Mount & Blade II: Bannerlord ( Steam ) – 349,99 TL
  • Mount & Blade II: Bannerlord ( Xbox ) – 347,75 TL
  • Mount & Blade II: Bannerlord ( PlayStation ) – 499,00 TL
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.