enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Beyaz Saray’ın yeni sakini: Kedi Wilson

ABD Başkanı Joe Biden ve First Lady Jill Biden, yeni bir kedi sahiplendi… Willow adı verilen kedinin fotoğrafları kamuoyu ile paylaşıldı …

Beyaz Saray’ın yeni sakini: Kedi Wilson
28.01.2022
164
A+
A-

ABD Başkanı Joe Biden ve First Lady Jill Biden, yeni bir kedi sahiplendi… Willow adı verilen kedinin fotoğrafları kamuoyu ile paylaşıldı.

Köpek sevgileri bilinen ABD Başkanı Joe Biden ve First Lady Jill Biden, bir kedi sahiplendi… Beyaz Saray yönetimi tarafından uluslararası haber ajanslarına servis edilen fotoğraflarda Beyaz Saray’ın yeni sakini resmen tanıtıldı.

Biden ailesinin kediye Willow adını verdiği duyuruldu. First Lady tarafından 2020 yılında bir batı Pennsylvania’daki bir çiftlikte bulunan gri ve beyaz renkli kedinin sağlıklı olduğu belirtildi.

Jill Biden’ın memleketi Willow Grove’dan esinlenilerek bu adın verildiği kaydedildi. Konuyla ilgili açıklamada, “Willow, Dr. Biden’ın 2020 seçim kampanyasında kendini sevdirdi ve seçim kampanyası konuşması sırasında sahneye atladı. İkisi arasında kısa sürede bir bağ oluştu” denildi.

Köpekleri Champ’in ölmesi ve Major’un da ayrılması sonrasında geçen ay sahiplenilen Commander isimli Alman kurduna arkadaş olan Willow, 2009 yılından beri Beyaz Saray’da kalacak ilk kedi oldu. Dönemin ABD Başkanı George W. Bush’un da India isimli bir kedisi vardı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.