enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
28°C

1 milyon TL verip diri diri gömülecek kişiler arıyorlar

Sosyal medya Rusya’dan gelen haber ile çalkalanıyor. Diri diri gömülmeyi deneyimlemek için 1 Milyon TL öder misiniz? Bu soruya cevabı “Evet …

1 milyon TL verip diri diri gömülecek kişiler arıyorlar
24.10.2022
70
A+
A-

Sosyal medya Rusya’dan gelen haber ile çalkalanıyor. Diri diri gömülmeyi deneyimlemek için 1 Milyon TL öder misiniz? Bu soruya cevabı “Evet” olanlar için Rusya’da bir şirket kuruldu.

Şirket, müşterilerini kendi cenazelerine katılma ve diri diri gömülmeyi deneyimleme şansını 3,5 milyon Rubleye (Yaklaşık 1 milyon TL) sunuyor.

STRESLE BAŞA ÇIKMA YÖNTEMİYMİŞ

New York Post’ta yer alan habere göre; şirket kurucusu Yakaterine Preobrazhenskaya, bu hizmetin müşterilerinin korku ve endişeleriyle başa çıkmalarına yardımcı olduğunu öne sürdü.

PARAYI ŞİRKETE SİZ VERİYORSUNUZ

Şirket müşterilerine iki paket sunuyor. “Korkular ve endişeler için stres terapisi” isimli çevrimiçi cenaze için, 300 bin TL isteniyor. Müşterilerin bir saat boyunca canlı canlı toprak altında kaldıkları paketin ücreti ise 1 milyon TL.

Preobrazhenskaya’nın sosyal medya paylaşımına kısa sürede yorum yağdı.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.