enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C

Genç kızın “Bekaretimi bozdu” dediği kişiyle aşk yaşadığı iddia edilen İrem Derici’den yanıt

Cem Belevi ile bir dargın bir barışık aşkları çok konuşulan ünlü şarkıcı İrem Derici’nin hala Belevi’yi unutamadığı söyleniyordu. Önceki günlerde …

Genç kızın “Bekaretimi bozdu” dediği kişiyle aşk yaşadığı iddia edilen İrem Derici’den yanıt
23.10.2022
89
A+
A-

Cem Belevi ile bir dargın bir barışık aşkları çok konuşulan ünlü şarkıcı İrem Derici’nin hala Belevi’yi unutamadığı söyleniyordu. Önceki günlerde ortaya bomba bir iddia atıldı ve Derici’nin birlikte klip çektiği Kurtuluş Kuş ile aşk yaşamaya başladığı öne sürüldü.

HAYRANINA CİNSEL SALDIRI İDDİASI

Kurtuluş Kuş hakkında, geçtiğimiz aylarda İzmir’de bir hayranına tecavüz ettiği iddiasıyla dava açıldı. Genç kız, Kuş’un kendisine zorla sahip olduğunu ve bekaretini bozduğunu iddia etti. Kuş hakkında 12 yıl hapis istendi.

İDDİALARA YANIT VERDİ

İrem Derici ise hakkında ortaya atılan iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi. Derici, “Ay yalanlamaya gerek bile duymadım, o kadar içi bomboş bir haber ki haberi yapan dostum Alev Alev’in klibini çok izleyip etkisinde kalmış olacak ama kendisine kötü bir haberim var: Klip kurgudan ibaret. Haftalardır Trend 1’e yapışmamızın nazar boncuğu olsun bu haberler de o. Özetle; hayatımda kimsecikler yok, evdeki diş fırçası sayım hala 1 (bir) ve bir daha kısmetimi bu tarz haberlerle kapatırsanız başınıza kalacağım haberiniz olsun” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.