enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1606
EURO
38,1999
ALTIN
2.919,90
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Parçalı Bulutlu
22°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Açık
27°C

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda metrobüs ve otobüsler ücretsiz olacak mı?

1. Dünya Savaşı öncesinde; savaş sırasında ve sonrasında çoğu millete örnek olacak türden bir kurtuluş mücadelesine imza atan Türkiye, önümüzdeki …

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda metrobüs ve otobüsler ücretsiz olacak mı?
21.10.2022
96
A+
A-

1. Dünya Savaşı öncesinde; savaş sırasında ve sonrasında çoğu millete örnek olacak türden bir kurtuluş mücadelesine imza atan Türkiye, önümüzdeki 29 Ekim’de 99 yaşına ayak basacak.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, onun silah arkadaşları ve kadim Anadolu’nun dört bir yanındaki halkın mücadelesiyle kurulan ülkemiz için bu tarihi gün çok fazla anlam ifade ediyor.

Peki 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sırasında ülkemizin en kalabalık kenti İstanbul’daki otobüsler ve metrobüs hatları ücretsiz olacak mı?

İSTANBUL’DA ULAŞIM ÜCRETSİZ OLACAK MI?

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri (İETT) ve TCDD’ye bağlı Marmaray tarafından şimdiye dek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda uygulanacak tarifeye yönelik herhangi bir açıklama yapılmadı.

Ancak önceki yıllarda metrobüs, otobüs ve Marmaray’da ulaşımdan hiçbir ücret talep edilmemişti. Bu yıl da benzer bir uygulamanın geçerli olması bekleniyor.

29 Ekim Cumartesi günü saat 00:00’dan gece 23:59’a kadar ücretsiz ulaşımın devam etmesi düşünülüyor.

Tıpkı İstanbul’da olduğu gibi ülkemizdeki tüm şehirlerde de benzer uygulamaya gidilmesi tahmin ediliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.