enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
27°C
İstanbul
27°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C

İstanbul’da kamp yapılacak en güzel yerler nerelerdir? İstanbul’da kamp nerede yapılır?

Sonbaharın eşsiz dokusu doğayı adeta görsel bir şölene çevirirken siz de açık havada huzurlu anlar yaşamanın tadına varabilirsiniz. İstanbul’un …

İstanbul’da kamp yapılacak en güzel yerler nerelerdir? İstanbul’da kamp nerede yapılır?
19.10.2022
95
A+
A-

Sonbaharın eşsiz dokusu doğayı adeta görsel bir şölene çevirirken siz de açık havada huzurlu anlar yaşamanın tadına varabilirsiniz. İstanbul’un en güzel kamp köşelerinde kamp ateşi etrafında sevdiklerinizle toplanmak ve unutulmaz anlar yaşamak istiyorsanız bu haber tam da size göre! Peki İstanbul’da kamp yapılacak en güzel yerler nerelerdir? İstanbul’da kamp nerede yapılır? İşte detaylar…

İstanbul, metropol bir şehir olmasına rağmen içerisinde yer alan doğal güzellikleriyle de ön plana çıkmaktadır. Şehrin keşmekeşliğinden uzaklaşmak ve boş zamanlarınızı değerlendirmek isterseniz; doğayla iç içe olabileceğiniz birçok aktiviteye şans verebilirsiniz. Piknik, doğa yürüyüşü, bisiklet sürmek ve yüzmek gibi harika aktivitelerin hepsini içinde barındıran tek bir seçenek muhteşem olmaz mıydı?Eğlence ve dinlenmeyi aynı anda altın tepsiyle önümüze sunan kamp yapmak, stres atmak için bu noktada harika bir aktivite. Dilerseniz ormanlık alanların içerisinde yeşile doyabilir ya da deniz kıyısında maviliklerle huzur bulabilirsiniz. Hangisini seçerseniz seçin, ailenizle veya dostlarınızla özel zamanlar geçireceğiniz kesin. Gelin İstanbul’da kamp yapılacak en güzel yerleri birlikte keşfedelim.

KİLİMLİ KOYU 

İstanbullular için kaçış noktası haline gelen Ağva, temiz hava ve yeşil alana doyabileceğiniz özel bir güzelliği içinde barındırıyor. Çadırınızı alıp huzurlu bir hafta sonu geçirmek isterseniz Ağva, kamp için çok elverişli bir alandır.

Ağva

Ağva’da yer alan Kilimli Koyu‘nun direkt sahilinde kamp yapmak yasaktır ancak sahilin sağ ve sol kısmında yer alan tepeler kamp için uygun alanları barındırmaktadır. 

Kilimli Koyu

Kilimli Koyu, yeşilliklerin arasında doğayı fotoğraflamak için harika bir görsel şöleni sizlere sunuyor. Buraya geldiğinizde yürüyüş parkurunda sakin bir yürüyüş yaparak doğanın muhteşemliğine kulak verebilirsiniz. Aynı zamanda denizle iç içe olma imkanı tanıyan bu alanda berrak suya karşı manzaranın tadını çıkarabilirsiniz. 

Kilimli Koyundan kareler

Yalnızca dikkat etmeniz gereken nokta burası doğal bir koy olduğu için çevrede bir tesis bulunmamaktadır. Bundan dolayı ihtiyacınız olan her şeyi yanınıza almanızı veya yürüme mesafesinde bulunan yerlerden temin etmenizi öneririz. 

Kilimli Koyundan kareler

Öte yandan koy içerisinde tüm manzarayı ayaklarınızın altına serecek bir tane restoran bulunmaktadır. Dilerseniz yeme içme ihtiyacınızı buradan da karşılayabilirsiniz. Ancak size önerimiz güzel bir hazırlık yaparak, doğayla baş başa olmanın tadını çıkarmanızdan yana!

Kamp yapmak

KARACAKÖY 

Deniz manzarasıyla aklınızı başınızdan alacak olan Karacaköy Kamp Alanı, Şile’de yer almaktadır. Denizin içinde gizli bir hazineyi anımsatan koyuyla Karacaköy, kampçılar için harika bir alan sunuyor. Doğanın tam ortasında yer alan bu güzel yerde kurduğunuz çadırın önüne bir kamp ateşi yakabilir ve dostlarınızla keyifli sohbetlere zaman ayırabilirsiniz. 

Karacaköy Kamp Alanı

Karacaköy Kamp Alanı çevresinde işletme bulunmadığı için ihtiyacınız olan şeyleri gitmeden önce yanınızda götürmenizi tavsiye ederiz.

Karacaköy Kamp Alanından kareler

Eğer burada kamp yapmaya karar verirseniz; günün ilk ışıklarının suya vurduğu bir sabaha günaydın demek size eşsiz duygular hissettirecek…

Karacaköy Kamp Alanı özellikleri

POLONEZKÖY TABİAT PARKI

Sayısız aktivite olanağına ev sahipliği yapan Polonezköy Tabiat Parkı’nda günü birlik gezilere doyamayanlar için kamp yapmak da mükemmel bir seçenek. Burada yer alan kestane, meşe ve çam ağaçlarının ahengi adeta bir tabloyu anımsatıyor. Aynı zamanda gelincik, atmaca ve keklik gibi hayvan türlerine de ev sahipliği yapan Polonezköy Tabiat Parkı’nda gerçekten de doğanın içinde hissedeceksiniz. 

Polonezköy Tabiat Parkı

Burada, uzun yürüyüş parkurlarında huzurlu yürüyüşler yapabilir veya gölde kuğuların süzülüşünü izleyebilirsiniz. Hem akşam hem de sabah harika manzaralara ev sahipliği yapan Polonezköy’de kamp yapma fırsatını mutlaka değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Polonezköy Tabiat Parkından kareler

BELGRAD ORMANI

Piknikçiler için vazgeçilmez bir yer olan Belgrad Ormanı, kamp yapmak için de çok uygun bir alanı içinde kapsamaktadır. İstanbul’un en büyük ormanı olan Belgrad Ormanı, yeşilliğin ortasında kamp yapmak isteyenler için sessiz ve sakin bir ortam oluşturmaktadır.

Belgrad Ormanı

Büyük bir alanı kapsayan Belgrad Ormanı’nda kamp yapacağınız bölgeyi doğru belirlemeniz ve ihtiyaçlarınızı uygun bir şekilde hazırlayarak gitmeniz gerekmektedir. 

Belgrad Ormanında kamp yapmak

Doğa tutkunları için Belgrad Ormanı, her aktivite için eşsiz bir seçenek oluştururken; kamp ise apayrı bir yolculuğun kapısını aralayacaktır. Burada çadırınızı kurduktan sonra hamağa uzanıp gökyüzünün tadını çıkarın!

Kamp yapılacak yerler

KUMKÖY

Sarıyer’e de bağlı olan Kumköy, Kilyos’ta yer almaktadır. Sonsuz maviliğin hapsolduğu denizi ve eşsiz doğası ile Kumköy, kamp yapmak için huzurlu bir seçenek olacaktır. Hafta sonu kaçamak yapmak isteyenler için hem eğlenceli hem de dinlendirici bir yer olan Kumköy, ilçe merkezine yakın olduğu için ulaşım konusunda da sıkıntı yaşamayacaksınız.

Kumköy

Ayrıca Kumköy, içerisinde işletmenin yer aldığı bir kamp alanıdır. Burası gerekli ihtiyaçlarınızı işletmelerden sağlayabileceğiniz bir alternatifi de sizlere sunuyor. 
Şehrin trafiğinden uzak ve dingin bir yer olan Kumköy’de elektrik, lavabo, tuvalet ve duş gibi olanakları içinde barındıran ücretli plajlar da yer almaktadır. 

Kumköyde kamp yapmak

KEYİFLİ VAKİTLER GEÇİRMENİZ DİLEĞİYLE!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.