enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2562
EURO
37,6314
ALTIN
2.912,56
BIST
9.027,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
25°C
İstanbul
25°C
Açık
Salı Çok Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Çok Bulutlu
26°C
Cuma Hafif Yağmurlu
23°C

Mikrofonda ses gittikten sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Çelebi’ye dikkat çeken uyarı

2018’de gerçekleştirilen seçimler sırasında CHP’den İzmir Milletvekili seçilen emekli Teğmen Mehmet Ali Çelebi, sonrasında partisinin HDP’ye …

Mikrofonda ses gittikten sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Çelebi’ye dikkat çeken uyarı
19.10.2022
72
A+
A-

2018’de gerçekleştirilen seçimler sırasında CHP’den İzmir Milletvekili seçilen emekli Teğmen Mehmet Ali Çelebi, sonrasında partisinin HDP’ye yakınlaştığını iddia ederek Muharrem İnce’nin Memleket Partisi’ne geçti. Bir süre sonra buradan da ayrıldığını açıklayan Çelebi, geçtiğimiz günlerde Türkiye’nin çıkarlarını savunduğuna inandığı Cumhur İttifakı’na geçeceğini açıkladı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BUGÜN ROZET TAKTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da bugün haftalık grup toplantısında AK Parti’nin yeni üyesi Mehmet Ali Çelebi‘ye rozetini taktı. Rozet takılmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Çelebi’nin de yer aldığı AK Partili isimler, hep birlikte ellerini havaya kaldırdı.

“ATATÜRK’ÜN ASKERİ OLARAK YOLUMA AK PARTİ’DE DEVAM EDECEĞİM”

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Çelebi’ye konuşması adına söz verdi. “Atatürk’ün askeri, Türk Milletinin sesi olarak yoluma Cumhur ittifakı çatısı altında AK Parti’de devam edeceğim” diyen Çelebi daha sonra kürsüden indi, bu sırada da mikrofonlar sustu.

DİKKAT ÇEKEN BİR UYARIDA BULUNDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Mehmet Ali Çelebi ve eşi Kezban Merey Çelebi’yi durdurarak kaç çocukları olduğunu sordu. Çelebi’den “2” yanıtını alan Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra bir uyarıda bulunarak, “Böyle olmaz” dedi. Çelebi ise eşinin akademik hayatı nedeniyle bu sayıda kaldıklarını ifade etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.