enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
27°C
İstanbul
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Çok Bulutlu
17°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Hafif Yağmurlu
21°C
Çarşamba Açık
25°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Balkan Ninnisi bu akşam var mı, yok mu, neden yok? 18 Ekim Salı Balkan Ninnisi neden yok, yeni bölüm olmayacak mı? Balkan Ninnisi bitti mi, final mi?

Balkan Ninnisi, ilk bölümü 21 Haziran 2022 tarihinde yayımlanan Türk yapımı aile ve romantik türdeki televizyon dizisi. Dizinin başrollerinde …

Balkan Ninnisi bu akşam var mı, yok mu, neden yok? 18 Ekim Salı Balkan Ninnisi neden yok, yeni bölüm olmayacak mı? Balkan Ninnisi bitti mi, final mi?
18.10.2022
73
A+
A-

Balkan Ninnisi, ilk bölümü 21 Haziran 2022 tarihinde yayımlanan Türk yapımı aile ve romantik türdeki televizyon dizisi. Dizinin başrollerinde Erdal Özyağcılar, Özlem Türkad, Emre Bey, Merih Öztürk ve Hakan Boyav yer almaktadır. Balkan Ninnisi bu akşam var mı, yok mu, neden yok? 18 Ekim Salı Balkan Ninnisi neden yok, yeni bölüm olmayacak mı? Balkan Ninnisi bitti mi, final mi?

BU AKŞAM BALKAN NİNNİSİ YOK MU, NEDEN YOK?

Balkan Ninnisi dizisi gün değiştirdi. Dizinin yeni günü Perşembe’ye alındığı için Balkan Ninnisi bu akşam yani 18 Ekim Salı günü ekranlara gelmeyecek. Dizinin yeni bölümü Perşembe yayınlanacak.

Twitter resmi paylaşım şöyle:

“Her daim çalışmak lazım

#BalkanNinnisi yeni bölümleriyle yeni gününde perşembe 20.00’de #TRT1’de

@trt1″

Buna göre dizinin yeni günü Perşembe’ye alınmıştır.

BALKAN NİNNİSİ KONUSU NE?

Vardar Nehri’nin ikiye böldüğü, Taş Köprü’nün birleştirdiği, Makedonya’nın başkenti Üsküp’te geçen imkânsız bir aşk hikayesini anlatan “Balkan Ninnisi” yakında TRT 1 ekranlarına gelecek.

Farklı milletlere mensup iki gencin imkânsız aşkı…

“Balkan Ninnisi”, tam 600 yıl Osmanlı şehri olarak kalmış, bir tarafında Türk ve Arnavutların diğer yanında Makedonların yaşamlarını sürdürdüğü Üsküp’te, farklı milletlere mensup iki gencin, sevdaları uğruna imkansızı başarmak için verdikleri mücadelenin öyküsünü anlatıyor.

Önceden hayatları kesişen, kaderin cilvesi olarak tarihi bir konakta buluşan Türk ve Makedon aileler ile birbirini ölesiye seven iki gencin yaşamlarından kesitleri ekranlara yansıtacak “Balkan Ninnisi”nin yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca üstleniyor.

BALKAN NİNNİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Erdal Özyağcılar : Süleyman

Özlem Türkad : Neriman

Emre Bey : Ertan

Gözde Çığacı : Gülsüm

Hakan Boyav : Daniel

Deniz Gürkan : Gülbahar

Erman Saban : Hayati

Sarp Bozkurt : Arif

Süleyman Kara : Mustafa

Mustafa Jašar

Kaan Turgut : Pavel

Bedija Begovska

Elyesa Kaso

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.