enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1974
EURO
37,9480
ALTIN
2.912,08
BIST
9.547,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
Cuma Az Bulutlu
29°C
Cumartesi Çok Bulutlu
27°C

Fransa bu cinayeti konuşuyor: 12 yaşındaki genç kız vahşice katledildi

Fransız polisi, Paris’in kuzeydoğusunda bir evin dışındaki bavulun içinden 12 yaşındaki bir kızın cansız bedeninin bulunmasının ardından cinayet …

Fransa bu cinayeti konuşuyor: 12 yaşındaki genç kız vahşice katledildi
18.10.2022
103
A+
A-

Fransız polisi, Paris’in kuzeydoğusunda bir evin dışındaki bavulun içinden 12 yaşındaki bir kızın cansız bedeninin bulunmasının ardından cinayet soruşturması başlattı.

Bavulun içinde cansız bedeni bulunan 12 yaşındaki Lola Daviet’in öldürülmeden önce tecavüze uğradığı ve işkence gördüğü inanılıyor.

BAŞ ŞÜPHELİ YAKALANDI

Konuya ilişkin cinayet soruşturmasının açılmasının ardından pazartesi günü, 24 yaşındaki evsiz bir kadın ve 43 yaşındaki bir erkek olmak üzere iki şüpheli Paris’te hakim karşısına çıktı.

İki kişinin daha polis tarafından sorgulandığı bildirilirken, “işkence ve barbarlık eylemleriyle işlenen tecavüz” ve “cansız bedeni saklama” suçlarından resmi soruşturma açıldı.

ELİNDE BAVULLA DOLAŞMIŞ

Baş şüphelinin, cuma günü Lola okuldan ayrıldıktan sonra takip ettiği iddia edildi. Görgü tanıklarının aktardığına göre, evsiz kadının elinde büyük bir bavulla dolaştığı görüldü.

OTOPSİ RAPORU: BOĞULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Lola’nın cansız bedeninin bulunduğu bavul, ebeveynleri Delphine ve Johan ile birlikte yaşadığı bölgenin yakınındaki bir apartmanın bahçesine bırakıldı. Otopside Lola’nın boğazında yaralar bulundu; savcılık, kızın boğularak öldüğünü bildirdi.

KATİL ZANLISININ PSİKOLOJİK SORUNLARI VARMIŞ

Fransız basınında yer alan haberlere göre, baş şüphelinin işsiz olduğu, sokakta yaşadığı ve ciddi “psikiyatrik sorunlar” yaşadığı bildirildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.