enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Açık
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Açık
26°C
Perşembe Çok Bulutlu
26°C

“Stilime orası uygun” demişti! Jesus’un prensine beklediği teklif ara transfer döneminde geliyor

Fenerbahçe forması giyen İsmail Yüksek, Jorge Jesus’un gözüne girerek formayı kapmıştı. 2 ayda hem büyük gelişim gösteren hem de takımın önemli …

“Stilime orası uygun” demişti! Jesus’un prensine beklediği teklif ara transfer döneminde geliyor
17.10.2022
71
A+
A-

Fenerbahçe forması giyen İsmail Yüksek, Jorge Jesus’un gözüne girerek formayı kapmıştı. 2 ayda hem büyük gelişim gösteren hem de takımın önemli parçalarından biri haline gelen İsmail’e İspanya’dan 2 talip çıktı: Celta Vigo ve Villarreal.

TEKLİF YAPACAKLAR

İsmail’in oynadığı maçları tribünden takip eden iki kulübün yetkilileri, raporlarını topluyor ve devre arası için transfer planı yapıyor. İsmail’in mevcut piyasa değeri Transfermarkt’a göre 2.3 milyon euro.

“HEDEFİM ORADA OYNAMAK” DEMİŞTİ

Genç oyuncu 2021 yılında Bursaspor’a kiralık olarak giderken bir röportaj vermiş ve, “Avrupa’da oynama hayalim elbette var. Stilime La Liga uygun diye düşünüyorum. Hedefim orada oynamak” demişti.

SÖZLEŞMESİ UZATILACAK

Fenerbahçe yönetimi, sözleşme yenilemek için 4 oyuncusuyla masaya oturacak. Avrupa ve ligde yoluna kayıpsız devam eden Fenerbahçe’de rota iç transfere çevrilmiş durumda… Bu isimlerden biri de İsmail Yüksek… Genç yıldızın 2025’te bitecek sözleşmesi 2027’ye kadar uzatılacak ve 200 bin TL’lik yıllık ücreti 5 milyon TL seviyelerine çıkarılacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.