enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1957
EURO
38,0783
ALTIN
2.890,86
BIST
9.665,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Çok Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Çok Bulutlu
Salı Az Bulutlu
21°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
23°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
Cuma Parçalı Bulutlu
29°C

Kar, Palandöken’de eğlenceye, kent merkezi ve kırsalda çileye dönüştü

ERZURUM (DHA) – ERZURUM’da sömestr tatiliyle birlikte aileleriyle birlikte Palandöken Kayak Merkezi’ne gelen çocuklar, kayıp eğlenirken, kent …

Kar, Palandöken’de eğlenceye, kent merkezi ve kırsalda çileye dönüştü
27.01.2022
145
A+
A-

ERZURUM (DHA) – ERZURUM’da sömestr tatiliyle birlikte aileleriyle birlikte Palandöken Kayak Merkezi‘ne gelen çocuklar, kayıp eğlenirken, kent merkezi ve kırsalda ise yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Kent genelinde bin 159 mahalle yolu ulaşıma kapandı.

Okulların yarı yıl tatiline girmesiyle birlikte Paladöken Kayak Merkezi yoğun ilgi gördü. Aileleriyle birlikte tatil için kent merkezine 5 kilometre mesafedeki Palandöken’e gelen çocuklar, karın keyfini çıkardı, kayak, snowboard ya da kızakla kaydı.

Erzurum Ovası’nda ise yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle bin 159 mahalle yolu ulaşıma kapandı. Ekiplerin, yolların yeniden ulaşıma açılması için çalışma başlattı. Kent merkezinde ise Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin karla mücadele ekipleri yolların açık tutulması için yoğun çaba sarf etti.

Palandöken’de tatil yapan Tuğcan Özcan, “Erzurum’da İstanbul’a geldik. Tatil harika geçiyor. Kar ve tesisler çok güzel. Ekipler çok iyi çalışıyor ve tesisler süper. Burada olduğumuz için çok mutluyuz” dedi. Özcan ayrıca, Erzurumlu merhum sanatçı İbrahim Erkal’ın, ‘Hadi gel Erzurum’a gel’ türküsünü söyledi.


/ Turgay İpek – Güncel

Kayak Merkezi, Erzurum, Tatil, kar, Güncel, Haber

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.