enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2248
EURO
37,8857
ALTIN
2.924,73
BIST
9.012,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
27°C
İstanbul
27°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Yağmurlu
21°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
22°C

Müge Anlı Meryem’in otopsi raporunu görünce çileden çıktı! “Gün yüzü görme”

Müge Anlı Tatlı Sert programında günlerdir 3 yaşındaki küçük Meryem’in şüpheli cinayet davası araştırılıyordu. Meryem Ünal’ın otopsisinin …

Müge Anlı Meryem’in otopsi raporunu görünce çileden çıktı! “Gün yüzü görme”
14.10.2022
137
A+
A-

Müge Anlı Tatlı Sert programında günlerdir 3 yaşındaki küçük Meryem’in şüpheli cinayet davası araştırılıyordu. Meryem Ünal’ın otopsisinin çıkmasının ardından Müge Anlı sinirlerine hakim olamadı.

 Almanya’da yaşayan anne Melisa canlı yayında Meryem’in katilinin Recep Aldemir olduğunu söyledi. Bu gelişmenin ardından Müge Anlı Katil Recep Aldemir’in tutuklandığı haberini verdi. Haberin stüdyoda alkışlarla karşılanmasının ardından Müge Anlı Meryem’in otopsi raporu hakkında açıklama yaptı. Meryem’in şüpheli ölümü hakkında şu ifadeleri kullandı: “Gerçekten şükür  sizi tebrik ediyorum. Tüm şüphelerinizde haklı çıktınız. İyi ki geldiniz. Recep’in tutuklanması talep edilmişti. Çıkarıldığı mahkemece ‘Nitelikli kasten öldürme’ suçlaması ile tutuklandı.”

müge anlı meryem cinayeti

“GÜN YÜZÜ GÖREBİLECEĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUM”

Otopsi raporu hakkında konuşmalarda bulunan Müge Anlı, “Otopsi raporu ortaya çıktı. Çok ayrıntılarına girmeyeceğim ama Adli Tıp Raporu ortaya çıktığında ben bir daha Recep’in gün yüzü görebileceğini düşünmüyorum. Benim inancım o yönde. Recep bize anlattığından da farklı şeyler anlatmış ifadelerinde. Anlattıkları onu kurtaramadı. Yolun sonu cezaevi.”

Müge anlı meryem cinayeti hakkında son gelişme

“BU OLAY DERS OLSUN”

Mahkeme heyeti ve olay üzerine çarpıcı ifadeler kullanan Müge Anlı, “Allah cezanızı versin diyorum. Bu çocuğun ölümüne sebep olan Recep, senin de Allah cezanı versin. Çok diyecek şeyim var da diyemiyorum. Sen gün yüzü görme. Bu olay ders olsun geçen hafta da benzer bir hikayeyi duyduk. Hepimizin içi yanıyor. Herkes şapkasını önüne alıp bir düşünmeli.”

Meryem

“TUTUKLANDIĞIN GÜN RAHAT UYUYACAĞIM”

Katilin tutuklanmasının ardından tüm Türkiye’nin içine bir nebze de olsa su serpildi. Talihsiz yavrunun ailesi bu haberi stüdyoda sevinçle karşıladı. Acılı baba, anne Melisa’ya seslenerek “Sen de tutuklanacaksın. Tutuklandığın gün bende rahat uyuyacağım. Daha bitmiş değil, senide o kelepçelerle gördüğüm zaman bir hafta rahat uyuyacağım” şeklinde söylemlerde bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ahmet Çakar gözlük camlarını öyle bir temizledi ki! Görenlerin midesi bulandı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.