enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C

Haluk Levent bu kez kendisi için yardım istedi: Haydi AHBAP!

Sanatçı kişiliğinin yanı sıra yaptığı yardımlarla da adından söz ettiren şarkıcı Haluk Levent, sosyal medya hesabından bu kez kendisi için …

Haluk Levent bu kez kendisi için yardım istedi: Haydi AHBAP!
11.10.2022
72
A+
A-

Sanatçı kişiliğinin yanı sıra yaptığı yardımlarla da adından söz ettiren şarkıcı Haluk Levent, sosyal medya hesabından bu kez kendisi için “Haydi AHBAP!” diyerek yardım istedi.

AHBAP Derneği ile yaptığı yardımlarla sık sık gündeme gelen şarkıcı Haluk Levent, sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Twitter’da geniş bir kitlesi olan Levent, son paylaşımıyla hayranlarını şaşkına uğrattı. 

Haluk Levent

Yardıma ihtiyacı olan kişileri şehirdeki AHBAP’lara yönlendiren ünlü şarkıcı, bu kez kendisi için İstanbul AHBAP’a seslendi. “Ben 17 tweet’imi beğenmişim. Kendi tweet’imi yani. Girin bakın sayfama” diye sözlerine başlayan Levent, “Yahu 1-2 tweet olsa elim çarptı diyeceğim ama 17 tweet ya. Olmak istemediğim bir durumdayım. Lütfen bu nasıl oluyor söyleyin? İstanbul AHBAP! Bir şey yap. İmdat ya” ifadelerini kullanarak yardım istedi. 

Haluk Levent AHBAPtan yardım istedi

Kısa sürede gündem olan paylaşımın ardından sosyal medya kullanıcıları “Derde bak”, “Bu da dertse biz ne yapalım” gibi yorumlarda bulundu. 

Haluk Levent yardım istedi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Metin Ak Partiınar’dan skandal ifadeler! Türk Milleti’ne hakaret etti ve 6’lı masayı övdü

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.