enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
24°C
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Açık
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Açık
26°C
Perşembe Çok Bulutlu
26°C

CHP lideri Kılıçdaroğlu’ndan çok konuşulacak iddia: Islak imza ile Hazine’den 6 milyar TL alındı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 4 saat önce sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşarak, “Sevgili Halkım,Bu akşam saat 22.00’de önemli bir …

CHP lideri Kılıçdaroğlu’ndan çok konuşulacak iddia: Islak imza ile Hazine’den 6 milyar TL alındı
26.01.2022
140
A+
A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 4 saat önce sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşarak, “Sevgili Halkım,Bu akşam saat 22.00’de önemli bir konu hakkında size bilgi vereceğim. Burada buluşmak üzere…” ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu’nun bu sözlerinin ardından açıklayacağı konu da merak edilmeye başlandı.

İHALE İDDİASI ORTAYA ATTI

CHP lideri, saat 22.00’da sosyal medya hesabından bir video yayınlayarak vatandaşlara bahsettiği konu hakkında açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, 3 Nisan 2018’de açık ihale yapıldığını ve ihaleyi 3 milyar 198 milyon 743 bin 727 lira teklif veren ihalenin kazandığını öne sürdü. Ancak Kılıçdaroğlu, ihalenin bu firmaya verilmediğini ve 6 milyar TL fazla fiyat biçilerek, iktidara yakın bir şirkete yeniden verildiğini ileri sürdü.

“DEVLETİMİZDE HALA VATANSEVERLER VAR DEMEK İSTEDİM

Kılıçdaroğlu sözlerinin devamında, “Ben bugün hala devletimizde vatanseverler var demek istedim. Direnenler var demek için sizleri evime davet ettim. Bu vatanseverler, yüzlerce belgeyi göndermeye devam ediyorlar. Devletin onurlu memurları da bu işleri incelemeye, tarihe not düşecek raporları hazırlamaya devam ediyorlar. Bu daha başlangıç” ifadelerini kullandı.

hepcanli.com – Ekonomi Haberleri

Kemal Kılıçdaroğlu, Politika, Ekonomi, Güncel, Haber

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.