enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
17°C
İstanbul
17°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

Putin’den bomba iddia: Ukrayna, Türk Akım Boru Hattı’nı havaya uçurmaya çalıştı

Aylardır savaş halinde olan Ukrayna ve Rusya arasında sular durulmuyor. Ukrayna’nın Kırım Köprüsü’nü bombalamasına Rusya cephesi, Kiev’i …

Putin’den bomba iddia: Ukrayna, Türk Akım Boru Hattı’nı havaya uçurmaya çalıştı
10.10.2022
92
A+
A-

Aylardır savaş halinde olan Ukrayna ve Rusya arasında sular durulmuyor. Ukrayna’nın Kırım Köprüsü’nü bombalamasına Rusya cephesi, Kiev’i bombalayarak yanıt verdi. Ukrayna lideri Zelenski ölü ve yaralılarının olduğunu belirterek, “Rusya insanları uykusunda öldürüyor. Bizi yeryüzünden silmek istiyorlar” dedi.

“DEVAM EDİLİRSE CEVABIMIZ DAHA DA SERT OLACAK”

Ukrayna’nın başkenti Kiev ve birkaç şehrinde peş peşe patlamaların yaşanmasının ardından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’den de dikkat çeken bir açıklama geldi. Putin, Ukrayna’ya gerçekleşen saldırılara yönelik “Uzun menzilli füzeler bu sabah Ukrayna’nın enerji, askeri ve iletişim tesislerini vurdu. Rusya’ya karşı saldırılar devam ederse cevabımız sert olacak” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde Kırım köprüsünde meydana gelen patlamanın Ukrayna istihbaratınca yapıldığını açıklayan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’den yeni bir iddia daha geldi. Putin, Ukrayna’nın Türk Akım Boru Hattı’nı uçurmaya çalıştığını söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.