enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,2398
EURO
37,6309
ALTIN
2.920,13
BIST
9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Pazartesi Açık
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
25°C
Çarşamba Çok Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C

Michele Morrone İstanbul’da ödediği hesapla şoke etti! Tam dört arkadaşıyla…

İstanbul’a gelen İtalyan oyuncu Michele Morrone, geçtiğimiz gün Beşiktaş’ta objektiflere yansıdı. Morrone, dört arkadaşı ile birlikte gittiği …

Michele Morrone İstanbul’da ödediği hesapla şoke etti! Tam dört arkadaşıyla…
10.10.2022
185
A+
A-

İstanbul’a gelen İtalyan oyuncu Michele Morrone, geçtiğimiz gün Beşiktaş’ta objektiflere yansıdı. Morrone, dört arkadaşı ile birlikte gittiği restoranda 30 bin TL hesap ödeyerek görenleri şaşkına çevirdi.

İtalyan oyuncu Michele Morrone, tatil için Türkiye’ye gelirken ilk durağı İstanbul olmuştu. Morrone önceki gün Beşiktaş’ta kameralara takıldı. Bir alışveriş merkezinden çıkarken görülen Morrone kameraları görmesiyle uzaklaşması bir oldu.

Michele Morrone

30 BİN TL HESAP ÖDETTİRDİLER

Dört arkadaşıyla Beşiktaş’ta gittikleri alışveriş merkezinde bir restoranda yemek yiyen Morrone, yaklaşık arkadaşlarıyla geçirdiği dört saat sonunda 30 bin TL hesap ödeyerek mekanı terk etti. 

Michele Morrone

İSTANBUL’A GELMEK İSTİYORDU!

Morrone daha önce verdiği bir röportajda ise “Türkiye’de bana gösterdiğiniz sevgi ve destek için çok teşekkür ederim. Hepinize çok saygı duyuyorum ve bir gün orada olmak için sabırsızlanıyorum” ifadesini kullanmıştı. 2021 yazında iş görüşmeleri için İstanbul’a gelmişti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Diyarbakır’da Yavuz Bingöl konseri nefes kesti!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.