enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
18°C
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C

4 yaşındayken kaybolan çocuk, evine 53 yıl sonra dönünce gözyaşları şelale olup aktı

İngiltere’de akılalmaz bir olay yaşandı. Susan Gervaise adlı kadın, henüz 4 yaşındayken bir aile tarafından “Seni Disneyland’a tatile götüreceğiz …

4 yaşındayken kaybolan çocuk, evine 53 yıl sonra dönünce gözyaşları şelale olup aktı
07.10.2022
106
A+
A-

İngiltere’de akılalmaz bir olay yaşandı. Susan Gervaise adlı kadın, henüz 4 yaşındayken bir aile tarafından “Seni Disneyland’a tatile götüreceğiz” denilerek kaçırıldı ve o aile tarafından sahiplendi. Yeni ailesiyle zaman içerisinde Avustralya ve Yeni Zelanda gibi ülkelerde yaşayan Susan Gervaise’nin durumu öğrendiği sırada ise iş işten geçmişti.

KOCASI DEVREYE GİRDİ

Bu süre zarfı içerisine evlenen, hatta torunları bile olan Susan Gervaise’nin kocası, karısının durumuna üzülmesinin ardından Facebook aracılığıyla bir ilan verdi ve karısının eski ailesine ulaşmayı başardı.

Susan Gervaise’nin ailesiyle kavuşmasından sonraki surat ifadesi.

ESKİ EVİNE GİTTİLER

Şimdilerde Avustralya’da yaşayan Susan Gervaise, tam 53 yıl sonra ailesinin İngiltere Batı Yorkshire’daki evine gitti. Akrabaları ve ailesiyle kavuşan Susan’ın geri dönüşü hem ailesini, hem de olayı duyanları çok duygulandırdı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.