enflasyonemeklilikötvdövizakpartichpmhp
DOLAR
34,1623
EURO
38,1653
ALTIN
2.914,46
BIST
9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
27°C
İstanbul
27°C
Açık
Pazar Hafif Yağmurlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Açık
24°C
SON DAKİKA
TÜMÜNÜ GÖSTER →

The Callisto Protocol Hikaye Uzunluğu Belli Oldu

Bilim kurgu korku türündeki The Callisto Protocol için hikaye uzunluğu ve oyunun toplamda kaç saat süreceği ortaya çıktı. Aralık ayında …

The Callisto Protocol Hikaye Uzunluğu Belli Oldu
07.10.2022
71
A+
A-

Bilim kurgu korku türündeki The Callisto Protocol için hikaye uzunluğu ve oyunun toplamda kaç saat süreceği ortaya çıktı.

Aralık ayında çıkacak olan The Collisto Protocol için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Oyunun yaratıcı ismi ve geliştirici firma Striking Distance Studios’un kurucusu Glen Schofield, EDGE dergisine verdiği röportajda The Callisto Protocol’un hikaye uzunluğu ve oyunu bitirmek için kaç saat gerekeceği gibi detayları açıkladı.

The Callisto Protocol kaç saat sürecek, hikaye uzunluğu ne kadar olacak?

Glen Schofield, EDGE’e verdiği röportajda The Callisto Protocol’un yaklaşık 12-14 saat uzunluğunda olduğunu ancak bu sürenin “beta paths” adını verdikleri yan yollarla uzatılabildiğini söyledi. Schofield, bu yan yolların oyunun sonlarına doğru yer aldığını ve oyuna tekrar oynanabilirlik özelliği katarak “oyunculara malzeme toplama özelliğinin ötesinde yeniden oynayabilme değeri sunduğunu” ifade etti. Ayrıca, bu yollar sayesinde oyuncuların farklı şekillerde oyunun sonuna ulaşacağını belirtti.

The Callisto Protocol Oynanış Videosu Summer Game Fest’te Gösterildi

Dead Space’in ruhani devamı gibi gözüken The Callisto Protocol, 2 Aralık’ta PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S ve PC platformları için çıkacak. Geliştirici stüdyo oyunun konusunu kısaca şöyle tanımlıyor:

?

Kaynak: SaveButonu / Gamegar
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.